Pirro´nun normal yayın akışında yer alan dün geceki programı da yayınlanmadı.
TRUMP´TAN TEPKİ: ÜLKEMİZİN ÇOĞUNLUĞUNU SUSTURMAK İÇİN HER YOLU DENİYORLAR
Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump, Pirro´nun programının askıya alınmasına Twitter üzerinden tepki gösterdi. Trump, konuya ilişkin Twitter paylaşımında, 'Pirro´yu geri getirin. Sevgili ortakları sahte haberler basını ile yakından çalışan radikal solcu Demokratlar, ülkemizin çoğunluğunu susturmak için her yolu deniyor' değerlendirmesinde bulundu.
Pirro, 9 Mart´ta yayımlanan programının bir bölümünde Kongre üyesinin başörtüsü taktığını belirterek, 'Omar´ın dini inançlarının ABD Anayasası ile çeliştiğini' iddia etmişti.
Fox News´ten konuya ilişkin, 'Jeanine Pirro´nun Ilhan Omar hakkındaki yorumlarını şiddetle kınıyoruz. Pirro´nun yorumları, kanalımızın görüşlerini yansıtmıyor ve konuyla ilgileniyoruz' açıklaması yapılmıştı.
İlkay ZAMAN
DünyaSöze doğrudan girelim…
TürkiyeYıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, pladis ve GODIVA Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, hafta sonu izlediği Sivrihisar Havacılık Gösterileri (SHG Airshow 2025) sonrası kaleme aldı.
Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelen C130 askeri kargo uçağı Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştü.
Dünya