Rusya yeni nesil Su-57 savaş uçağını aldığında ortak Alman-Fransız jetin henüz geliştirilme aşamasında olacağı kaydeden Stern, “olağanüstü” durumlarda Rus uçaklara eskimiş Eurofighter´in karşı koyacağı tahmininde bulundu.
İki adet Su-57 uçağının 2019-2020 döneminde Rus ordusuna teslim edileceği belirtilirken seri üretimin tüm testler bittikten sonra başlayacağı aktarıldı.
Rusya ihracat imkanlarını genişletmek istiyorsa, 5. ve 6. nesil savaş uçağı çalışmalarının belirleyici önem taşıdığı belirtilen yazıda, “Yeni uçak için ifade edilen fiyat doğruysa Su-57, silah pazarındaki en iyi tekliflerden biri olacak” dendi.
Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, Avrasya Bir Vakfı Cumartesi Sohbetine Katıldı.
TürkiyeÖzcan ÜNLÜ
Dünyaumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya ile savunma sanayine ilişkin, "Önümüzdeki dönemde kazan-kazan ilkesinden hareketle bu alanda atabileceğimiz müşterek adımları değerlendirmeyi sürdüreceğiz." dedi.
Venezuela İçişleri Bakanı Diosdado Cabello, ABD'nin, Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu alıkoymasıyla sonuçlanan Venezuela'ya askeri müdahalesinde, ölenlerin sayısının 100'e çıktığını bildirdi.
Dünya