'Konuştuğumuz herkes, Irak´a geri sunulan ücretsiz uçuşlardan yararlanmayı planlamadıklarını söyledi. FRANSA 24´ten Gulliver Cragg, Bruzgi´den bildirdiğine göre, hala Avrupa Birliği´ne girmeye kararlılar” diyor.
Yemek kuyruğunda bekleyen bir göçmen, “Ben Irak vatandaşıyım. Kendime asla Irak´a dönmeyeceğime söz verdim çünkü Irak´ta ne fiziksel ne de ekonomik olarak güvendeyiz.”
Irak, sınırda mahsur kalan 800´den fazla göçmeni ülkesine geri göndermek için Belarus´a daha fazla uçak gönderiyor. Iraklı yetkililer Cuma günü yaptığı açıklamada, operasyonların başlamasından bu yana yaklaşık 1000 göçmenin toplandığını söyledi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında Yalova'daki DEAŞ üyeleriyle bağlantılı olan 41 şüphelinin de yer aldığı 110 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.
TürkiyeABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok iyi bir ilişkim var. Bu konuyu (Netanyahu ile) konuşacağız. Bence bu, iyi bir şey." dedi.
DünyaTürk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk milli jet eğitim ve hafif taarruz uçağı HÜRJET'in İspanya'ya ihracatına yönelik 2,6 milyar avro değerinde anlaşma yapıldı.
TeknolojiErzincanlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ERSİAD) ev sahipliğinde "Türkiye Yüzyılında Erzincanlı İş İnsanlarının Misyonu" konulu programın Konuğu İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan oldu.
Türkiye