Çin ile Arap Birliği arasında veri güvenliği iş birliği girişimi başlatıldığı bildirildi.
Çin Küresel Televizyon Ağı´nın (CGTN) haberine göre, girişim, Çin Dışişleri Bakan Yardımcısı Ma Zhaoxu ile Arap Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Hossam Zaki´nin katıldığı video konferansın ardından duyuruldu.
Ma ve Zaki görüşmede, ilişkilerin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı.
Çinli bakan yardımcısı Ma, Çin´in gelişmeye ve refaha odaklanarak Arap ülkeleriyle çalışacağını söyledi.
Taraflar dijital ekonominin hızla geliştiği bir ortamda veri güvenliği iş birliği girişimlerinin özel önem taşıdığı konusunda görüş birliğine vardı.
Girişim, Dışişleri Bakanı Vang Yi´nin bölgeye yaptığı ziyaretin ardından geldi.
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping de video konferansa mesaj yoluyla katılarak anlaşmanın önemini vurguladı ve tarafları tebrik etti.
LEMAN İSİMLİ KAYNAĞI KARANLIK SÖZDE BİR DERGİNİN PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED'E YÖNELİK YAPTIĞI SAYGISIZLISIZLIĞI, İNANÇ VE DEĞERLERİMİZE YÖNELİK MAKSATLI SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUZ.
TürkiyeProf. Dr. İsmail Hakkı Aydın
TürkiyeProf. Dr. Gazi Yaşargil hayatını kaybetti.
TürkiyeTürkiye, Endonezya'ya KAAN uçağı ihraç edecek.
Teknoloji