Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 'Ermenistan artık işgal ettiği toprakları asıl sahibine vermelidir. Bu adım atılıncaya kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz' dendi.
Milli Savunma Bakanlığı, resmi Twitter hesabında Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan çatışmayla ilgili olarak bir açıklama yayınladı.
Açıklamada şunlar kaydedildi:
'Azerbaycan Ordusu işgal altındaki öz topraklarını kurtarmak için büyük kahramanlık göstermiş ve büyük başarılar kazanmıştır. Ermenistan artık işgal ettiği toprakları asıl sahibine vermelidir. Bu adım atılıncaya kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.'

Sadi ÖZDEMİR
TürkiyeMurat Ülker, Avrasya Bir Vakfı’nda
TürkiyeKONFERANS:
TürkiyeAl Monitor’ün analizine göre ABD geri adım atarken Türk savunma sanayisi NATO’nun bel kemiği oldu. Uzmanlar, Avrupa’nın güvenlik açığını kapatan tek ülkenin Türkiye olduğunu ifade ediyor.
Teknoloji