Konuşması sırasında Venezüella´da iktidar değişikliği için ayıracakları bütçeden söz eden Pompeo, Washington yönetiminin bu amaç için 500 milyon dolara kadar harcama yapmayı planladığını ifade etti.
Pompeo, 'Bütçe yasa tasarısı, ABD Kongresi´nden Venezüella´daki demokratik dönüşümün desteklenmesi için, 500 milyon doların dış yardım hesaplarına aktarılması da dahil olmak üzere yeni yetkiler istiyor' dedi.
Pompeo, Amerikan bütçesinin temel önceliğinin ise Rusya´nın kötü nüfuzuyla mücadele olacağını sözlerine ekledi.
Sadi ÖZDEMİR
TürkiyeMurat Ülker, Avrasya Bir Vakfı’nda
TürkiyeKONFERANS:
TürkiyeAl Monitor’ün analizine göre ABD geri adım atarken Türk savunma sanayisi NATO’nun bel kemiği oldu. Uzmanlar, Avrupa’nın güvenlik açığını kapatan tek ülkenin Türkiye olduğunu ifade ediyor.
Teknoloji