Türkiye Şeker Fabrikaları´na ait 18 arazi satıldı

Türkiye Şeker Fabrikaları´na ait 18 arazi satıldı

Resmi Gazete´de, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı´na dair tebliğler yayımlandı. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.´ye ait altı ildeki binlerce metrekarelik toplam 18 arazinin satıldığı açıklandı

 

Resmi Gazete´de, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı´na dair tebliğler yayımlandı. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.´ye ait altı ildeki binlerce metrekarelik toplam 18 arazinin satıldığı açıklandı

Resmi Gazete Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından farklı illerde düzenlenen özelleştirme ihalelerinin sonuçları açıklandı.

Özelleştirme yoluyla satışı gerçekleştirilmesi için yapılan ihaleler ile kimlerin ihaleyi kazanıp taşınmazları satın almaya hak kazandıkları kamuoyuna duyuruldu. Altı ildeki binlerce metrekarelik toplam 18 arazinin satıldığı belirtildi.

Birgün´ün aktardığı ve Resmi Gazete´de yayımlanan tebliğlere göre ihalesi yapılan ve satışı kararlaştırılan taşınmaz şu şekilde duyuruldu:

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Erzincan ili Çayırlı ilçesi Balıklı Köyü 1303 parsel numaralı 22 bin 300 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 126 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Erzincan ili Tercan ilçesi Mercan mahallesi 1079 parsel numaralı 30 bin metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 280 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Erzincan ili Tercan ilçesi Çadırkaya Mahallesi 5725 parsel numaralı 11 bin 255 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler ile 5725 parsel numaralı 17 bin 435 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 1 milyon 11 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Sivas ili Suşehri ilçesi Karaağaç Köyü 110 ada 64 parsel numaralı 7 bin 604 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler ile 65 parsel numaralı 10 bin 362 metrekarelik taşınmaz ve 67 parsel numaralı 26 bin 851 metrekarelik taşınmazlar ile üzerindekiler 1 milyon 331 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Kahramanmaraş ili Afşin ilçesi Bakraç Mahallesi 1306 parsel numaralı 10 bin 900 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler ile 2122 parsel numaralı 19 bin 896 metrekarelik taşınmazlar ve üzerindekiler 280 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Muş ili Bulanık ilçesi Yeni Mahallesi 158 ada 4 parsel numaralı 7 bin 29 metrekarelik, 5 parsel numaralı 5 bin 700 metrekarelik ve 6 parsel numaralı 4 bin 685 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 2 milyon 10 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Muş ili Bulanık ilçesi Yeni Mahallesi 158 ada 7 parsel numaralı 8 bin 632 metrekarelik, 8 parsel numaralı 12 bin 734 metrekarelik ve 49 parsel numaralı 301 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 1 milyon 670 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Yozgat ili Yerköy ilçesi Karacaşar mahallesi 102 ada 1 parsel numaralı 2 bin 946 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 4 milyon 600 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Nevşehir ili Kozalı ilçesi Karahasanlı köyü 403 parsel numaralı 19 bin 38 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 750 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Kahramanmaraş ili Göksun ilçesi Yantepe mahallesi 118 parsel numaralı 15 bin 700 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 3 milyon 300 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.

 

 



Türk savunma sanayisi 10 yıla 13 havacılık motoru sığdırdı

Türkiye'nin havacılık motorlarında lider şirketi TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI), yaklaşık 10 yıllık dönemde 12 milli, 1 yerli olmak üzere 13 motora imza attı.

Teknoloji

Bayraktar AKINCI ASELFLIR-500 ile hedefi başarıyla vurdu

Bayraktar AKINCI, Aselsan tarafından milli olarak geliştirilen ASELFLIR-500 Elektro-Optik Keşif, Gözetleme ve Hedefleme Sistemi’ni kullanarak deniz üstünde seyreden Albatros İDA’yı başarıyla imha etti.

Teknoloji

Sibergöz-12 operasyonlarında 75 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde eş zamanlı düzenlenen Sibergöz-12 operasyonlarında 75 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Teknoloji

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Gezeravcı'nın 9 Ocak'ta uzaya gönderilmesi planlanıyor

Türkiye’nin ilk uzay yolcusunun, 9 Ocak 2024'te uzaya gönderilmesi planlanıyor.

Teknoloji

STK’LAR YILDIZ HOLDİNG’TE BULUŞTU

Ukrayna: Rusya, başkent Kiev'e seyir ve balistik füzelerle saldırdı

Rus istihbaratı: Fransa, ilk etapta 2 bin askeri Ukrayna'ya göndermek için hazırlık yapıyor

Erdoğan'ın iftar yemeğinde sarf ettiği cümle Yunanistan'da tepkiyle karşılandı! Hükümete çağrı yaptılar

MİT PKK'nın sözde İran sorumlusunu Kandil'de etkisiz hale getirdi

Katillerin gözü döndü! İsrail’den Şifa Hastanesi’ne katliam gibi baskın: Sivilleri acımadan öldürdüler

Uzman isim Türkiye'nin rolünü anlatarak uyardı! Karadeniz'i bekleyen büyük tehlike

Pakistan'dan Afganistan'a hava saldırısı!

Rusya'da seçim: Dünya Putin'i protesto ediyor

Bayraktar AKINCI'dan İHA-230 füzesiyle çifte atış

Türkiye ve Irak'tan ortak bildiri

ABD uçağından görünen detay! Filistin topraklarına alçak imza

Rusya’da kritik seçim! Halk sandık başında: Putin yeniden mi geliyor?

YILDIZ HOLDİNG’İN KONUŞAN YAZILAR SERGİSİ ANKARA’DA

Zelenskiy, Ukraynalıların Rusların Avrupa'ya geçişini engellediğini söyledi

Altay: Konya Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizin teknoloji üssü olacak

Türk savunma sanayisi 10 yıla 13 havacılık motoru sığdırdı

BAŞKANIMIZA TÜRK DÜNYASI ÖDÜLÜ

İsrail-Hamas savaşında son durum... ABD'nin İsrail taktiği deşifre oldu! Washington Post yazdı: Kongre resmen bypass edilmiş!

Atlantik Konseyi'nden çarpıcı Türkiye analizi: Avrupa'nın güvenliğini sağlama fırsatı var

Dışişleri İsrail'in Batı Şeria'daki işgal planına sert tepki: Bu eyleme derhal son verilmelidir

Ermenistan-Rusya krizinde son nokta: Paşinyan muhafızların geri çekilmesini istedi

İsrail bunu da yaptı! Yüzlerce Filistinlinin toplu defnedildiği mezarlığa bomba yağdırdılar

Hamas: İsrail taleplerimizi kabul ederse 6 haftalık ateşkes 24 ila 48 saat içinde başlar

İsrail ordusu, bir kez daha Gazze'de insani yardım bekleyenlere saldırdı

HOCALI SOYKIRIMI YENİ YÜZYIL’DA KONUŞULDU

İsrail resmen ateşle oynuyor: IDF 'katliam planını' sundu! ABD askeri İsrail elçiliğinin önünde kendisini yaktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayi alanında adeta destan yazıyor

YAPAY ZEKA FIRSAT MI, TEHDİT Mİ

BM: İsrail'in saldırıları ve yetersiz yardım nedeniyle Gazze'de kıtlık an meselesi

Yükleniyor