Uber Türkiye´nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, erişim engelinin bugün itibariyle resmen kaldırıldığı duyuruldu, 'Tüm İstanbullulara tekrar merhaba' denildi.
Uber´e uygulanan erişim engeli mahkeme kararına uygun olarak bugün itibariyle resmen kaldırıldı.
Uber Türkiye hesabından yapılan paylaşımda, 'Uber´e Türkiye´de uygulanan erişim engeli mahkeme kararına uygun olarak bugün itibariyle resmen kaldırıldı! Tüm İstanbullulara tekrar merhaba' ifadelerine yer verildi.
Taksici derneklerinin açtığı davası sonucu Uber´in Türkiye´deki tüm faaliyetleri sonlandırılmış, web sitesi ve uygulamalarına da erişim engeli gelmişti. İstinaf mahkemesi, ilk derece mahkemesinin aldığı kararı hatalı bularak Uber´e erişim engelini kaldırmıştı.
umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya ile savunma sanayine ilişkin, "Önümüzdeki dönemde kazan-kazan ilkesinden hareketle bu alanda atabileceğimiz müşterek adımları değerlendirmeyi sürdüreceğiz." dedi.
Venezuela İçişleri Bakanı Diosdado Cabello, ABD'nin, Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu alıkoymasıyla sonuçlanan Venezuela'ya askeri müdahalesinde, ölenlerin sayısının 100'e çıktığını bildirdi.
Dünya2025 yılında iklim değişikliğini aşırı hava olayları ve kuraklıkla sonuna kadar hissettik.
ÇevreABD Başkanı Donald Trump, Venezuela'da kontrolün kendilerinde olduğunu savunarak, "Ülkedeki her şeyi biz yöneteceğiz ve ülkeyi düzelteceğiz. Daha sonra seçimler doğru zamanda yapılacaktır." dedi.
Dünya