Anlaşmanın ayrıntılarıyla ilgili görüşmelerin devam ettiğini dile getiren bakan, “Görüşmeleri bu yıl içinde başarıyla sonuçlandırmak için iyi yoldayız” diye ekledi.
Daha önce Polonya Devlet Başkanı Andrzej Duda, ülkede daimi ABD üssü açmayı ve bu üsse Fort Trump adını vermeyi teklif ettiklerini açıklamıştı.
umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya ile savunma sanayine ilişkin, "Önümüzdeki dönemde kazan-kazan ilkesinden hareketle bu alanda atabileceğimiz müşterek adımları değerlendirmeyi sürdüreceğiz." dedi.
Venezuela İçişleri Bakanı Diosdado Cabello, ABD'nin, Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu alıkoymasıyla sonuçlanan Venezuela'ya askeri müdahalesinde, ölenlerin sayısının 100'e çıktığını bildirdi.
Dünya2025 yılında iklim değişikliğini aşırı hava olayları ve kuraklıkla sonuna kadar hissettik.
ÇevreABD Başkanı Donald Trump, Venezuela'da kontrolün kendilerinde olduğunu savunarak, "Ülkedeki her şeyi biz yöneteceğiz ve ülkeyi düzelteceğiz. Daha sonra seçimler doğru zamanda yapılacaktır." dedi.
Dünya