Zoom, salgın döneminde rekor gelir elde etti
Koronavirüs pandemisiyle birlikte en popüler çevrim içi platformlardan biri haline gelen Zoom, yıllık gelirini yüzde 326 artışla 2.6 milyar dolara yükseltti. Şirketin piyasa değeri ise 120 milyar dolar seviyesine ulaştı.
Koronavirüs pandemisiyle birlikte en popüler çevrim içi platformlardan biri haline gelen Zoom, yıllık gelirini yüzde 326 artışla 2.6 milyar dolara yükseltti. Şirketin piyasa değeri ise 120 milyar dolar seviyesine ulaştı.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile birlikte kullanımı gittikçe yaygınlaşan video konferans platformu Zoom, 2020 yılında gelirlerini yüzde 326 artırarak 2.6 milyar dolara çıkardı.
Şirketin, 2021 mali yılının son çeyreğinde elde ettiği gelir, geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 369 artış göstererek 882.5 milyon dolara ulaştı.
Merkezi ABD´nin Kaliforniya eyaletinde olan 9 yıllık şirket, 2022 yılında da gelirlerini yüzde 43 artırarak 3.78 milyar dolara yükseltmeyi hedeflediğini açıkladı.
2019´da 18.8 milyar dolara ulaşan şirketin piyasa değeri, 2021´de 161 milyar dolara kadar yükselmiş, daha sonra aşının bulunmasıyla biraz gerilemişti.
Aşılama kampanyalarına rağmen gelirlerini bu yıl da artırmayı planlayan şirketin şu anki piyasa değeri de 119.6 milyar dolar olarak gösteriliyor.
´Nasdaq´ borsasında işlem gören şirket hisseleri, dün itibarıyla yüzde 9.7 değer kazandı.
Zoom´un kurucusu ve CEO´su olan Eric Yuan´ın serveti ise son bir yılda 3.6 milyar dolardan 19.8 milyar dolara yükseldi. 1970 yılında Çin´de doğan Yuan, Bloomberg´ün hazırladığı dünyanın en zengin insanları listesinde 93. sırada bulunuyor.
Gençlik Merkezimizden KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’a ziyaret
Gençlik Merkezi Başkanımız Çağrı Batuhan Budak ve yönetim kurulu üyeleri KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Prof. Dr. Tufan Erhürman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
TürkiyeSiyonist emperyalizm ve iki manyak…
En gelişmiş silahlar, -maalesef- en eski nefretlerin hizmetindedir.
DünyaBir Milletin İstiklal Sesi: Mehmet Emin Resulzade
Türk dünyasının modern tarihine bakıldığında, bazı isimler yalnızca kendi dönemlerinin değil, aynı zamanda milletlerinin kaderinin de sembolü hâline gelir. Bu isimlerden biri hiç şüphesiz Mehmet Emin Resulzade’dir.
Bakü Türkoloji Kurultayı: Ortak Hafızanın ve Dil Birliğinin Yüz Yıllık Çağrısı
Türk dünyasının ilmî, fikrî ve kültürel tarihinde müstesna bir yere sahip olan Bakü Türkoloji Kurultayı, ilk kez 1926 yılında Bakü’de düzenlendi.
TürkiyeGençlik Merkezimizden KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’a ziyaret
Siyonist emperyalizm ve iki manyak…
Bir Milletin İstiklal Sesi: Mehmet Emin Resulzade
Bakü Türkoloji Kurultayı: Ortak Hafızanın ve Dil Birliğinin Yüz Yıllık Çağrısı
Genç ASAM
Avrasya Bir Vakfı Cumartesi Sohbetleri'nde Türk Dünyasının Geleceği Masaya Yatırıldı
Âlemin yeni ‘ouroboros’u: ABD…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malezya ile atabileceğimiz müşterek adımları değerlendirmeyi sürdüreceğiz
Venezuela: ABD'nin askeri müdahalesinde ölenlerin sayısı 100'e yükseldi
2026’ya iklim krizini önleyemeyeceğimizi kabullenerek mi girdik?
Trump, Venezuela'da kontrolün ABD'de olduğunu ve seçimlerin "doğru zamanda" yapılacağını söyledi
Yemen hükümeti, Hadramevt vilayetinde tamamen kontrol sağlandığını açıkladı
ÇELİKKUBBE'ye bir SİPER Sistemi daha eklendi
İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 110 zanlı yakalandı
Trump'tan Türkiye'nin Gazze'deki Uluslararası İstikrar Gücüne katılımı konusunda değerlendirme
HÜRJET'ten 2,6 milyar avroluk ihracat başarısı
ERSİAD, Bilal Erdoğan'ı Ağırladı…
Yunan Savunma Bakanı Dendias’tan haddini aşan sözler: Ege’yi füzelerle kapatacağız
KIZILELMA'nın tarihi başarısı dünyada yankılandı! 'Başkaları hayal kurarken Türkiye gerçekleştirdi, havadan havaya ölüm zinciri'
Trump Maduro'yu aradı: 'Venezuela'yı terk et' talebi
İçme suyu ve tarımda tasarruf önlemleri kuraklık riskine karşı güçleniyor
Helal telefon olsa alır mıydın?
Duygusal tüketim nesnesi olarak Atatürkçülük
Murat Ülker yapay zekânın atladığı gerçeği yazdı: SHG Airshow 2025
Milletimizin başı sağ olsun
Rahmi Koç bile “Bütün işleri yurt dışına taşımışsın” dedi!
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve Godiva YK Başkanı Murat Ülker, Avrasya Bir Vakfı’nda
Avrasya Bir Vakfı, 2025 - 2026 Açılış Konferansı
Avrupa için rol model! Dünya basını yazdı: Türkiye, NATO'nun yükünü omuzluyor
Yunan akademisyenden canlı yayında Türkiye itirafı! 'Atina çıkmaza sürükleniyor, kapı değişti'
Yükleniyor
