Selim Çoraklı


ERDOĞAN SONRASI FETÖ NE YAPAR?

Son bin yıllık Türk İslam tarihinin en büyük ihanetlerinden birini sergileyen FETÖ isimli şeytanı yapı her gün hem dünyanın değişik yerlerinde hem de ülkemizde yeni hamlelerle varlığını ve ihanetini sürdürmeye devam ediyor.


 

FETÖ´nün Türkiye içinde yediği darbelerden ve yaptığı ihanetlerden sonra yeniden kendini toparlaması zahiren zor görünse de bütün üst düzey yöneticilerini yurt dışına çıkaran ve orada örgütlemesini devam ettiren bir yapının ne yapacağı hiçte belli olmaz.

Bugün başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere vatansever bir avuç insanın mücadelesi Türkiye içinde neticesini vermiş ve FETÖ denen şeytani yapı büyük oranda özellikle TSK, Yargı, Emniyet vb. kurumlardan temizlenmiştir. Ancak ne kadar hazindir ki özellikle siyasi arenada FETÖ´ye yönelik bir operasyon yapılmaması ve bu alanda hala FETÖ´nün kripto militanlarının yer alması verilen mücadeleyi zaman zaman sekteye uğratmaktadır.

Bugün her ne kadar partisi içinde aynı düzeyde olmasa da Sayın Cumhurbaşkanı´nın varlığı FETÖ mücadelesinin önünde muazzam bir set olarak durmaktadır.

Peki, Allah (cc) geçinden versin, yarın Sayın Cumhurbaşkanına bir şey olursa FETÖ ile mücadelenin akıbeti ne olacaktır?

Bence şimdiden sorulması ve tedbir alınması gereken en önemli soru budur.

Cumhurbaşkanının varlığına ve FETÖ ile mücadeledeki kararlılığına rağmen kendi ifadesiyle FETÖ ile mücadelede “en yakınları bile” onu yalnız bırakmıştır. Bugün Ak Partinin il, ilçe ve belediyelerinin FETÖ ile bir mücadeleleri, stratejileri vs. hiçbir faaliyetleri yoktur. Aksine FETÖ´nün kripto militanları Ak partinin değişik ünitelerine sızarak gelecekteki planlarının alt yapılarını hazırlamaktadırlar.

Bugün Ak Parti içerisine baktığımızda çok önemli noktalarda geçmişi FETÖ övgüleriyle ağzına kadar dolu olan birçok siyasi figürü görüyoruz. Onların geçmişte FETÖ ile ilgili bağlarının onda birini herhangi bir vatandaş yaptığında yargılanıp ceza alırken, Ak parti içinde geçmişinde FETÖ bağlantısı olan birçok kişinin ifade bile vermedikleri açıktır. (Bu hususta “Ak Parti içindeki Fetöcüler” isimli bir kitap çalışması yapıyorum.)

Böyle bir ortamda Sayın Cumhurbaşkanının siyaset sahnesinden çekilmesinin ardından bu kripto Fetöseverler neler yapabilirler?

Aldığımız istihbaratlara göre FETÖ artık Erdoğan iktidarda iken Türkiye´de bir şey yapamayacağına kanaat getirdiği için bütün planlarını Erdoğan sonrasına göre yapmaktadır.

FETÖ´nün dönüşünün intikam yüklü olacağını söylemek için kâhin olmaya gerek yok. Zaten FETÖ´nün tetikçileri her gün Youtube´de kurdukları kanallardan bir gün mutlaka döneceklerini ve kendilerine yapılanların hesabını soracaklarını söyleyip duruyorlar. 15 Temmuz sonrası kurulan partilerin kadrolarının içinde çok sayıda FETÖ iltisaklı kişilerin bulunması ve bunların KHK ile atılan Fetöcülere sahip çıkmalarının altında da bu tür bir faaliyetin olduğu çok açıktır.

Yukarıdan beri söylediğim “FETÖ yeniden yapılanıyor.” tezim sadece benim gözlem ve tespitlerime dayanmıyor. Bu faaliyetler bizzat Emniyet Genel Müdürlüğünün yayınladığı raporlarla da tespit edilmiştir.

Bugün ülkemizin değişik illerinde yürütülen FETÖ soruşturmalarıyla devlette hala kendisini gizleyen kriptolar deşifre edilirken, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), yayınladığı “2020 Faaliyet Raporunda” gelecekteki büyük tehlikeye dikkat çekti.

EGM´nin raporunda başta FETÖ ve PKK olmak üzere terör örgütleriyle mücadelede yürütülen çalışmalara ilişkin ayrıntılar yer alırken, FETÖ´nün yukarıdan beri söylediğim

konularda faaliyette bulunduklarına ve örgütlerini yeniden yapılandırmak için çalıştıkları şeklinde dikkat çekici tespitler yapılmaktadır.

FETÖ´nün ceza alan ve yatıp çıkan binlerce militanı hiçbir pişmanlık duymadan ihanetlerine kaldıkları yerden devam ederken, kaçak olan ve yurt dışına çıkamayan binlerce militanı da bulundukları bölgelerde örgütün yeniden yapılanması amacıyla toplantılar yapmakta oldukları da Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), raporunda yer almaktadır.

Yayınlanan raporda bu çalışmalar şöyle sıralanmış:

-Kamu kurumlarında halen aktif olarak çalışan, ihraç edilmiş veya görevden uzaklaştırılmış FETÖ´cü şahıslara yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

- FETÖ´ye müzahir halen çalışmakta olan ve kapatılan şirket ve derneklere yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

-Emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri hücre tipi mahrem yapılanmasına yönelik Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı ile koordineli olarak çalışmalar sürdürülmektedir.

- FETÖ´nün finans kaynaklarının tespit edilmesine yönelik çalışmalar ile birlikte örgüte finansal kaynak sağladıkları tespit edilen şahıslara yönelik soruşturmalar devam etmektedir.

-Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan firari durumdaki Fetöcülerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürdürülmektedir.

-İtirafçı olan örgüt üyelerinin vermiş oldukları bilgiler doğrultusunda örgütün yapılanması ayrıntılarıyla gün yüzüne çıkarılmaktadır.

Şüphesiz Emniyet Genel Müdürlüğü´nün FETÖ ile yaptığı çalışmalar hepimizi gururlandırmaktadır. Çünkü FETÖ uluslararası bir istihbarat ve cinayet şebekesidir. Gayesi Batılın önünde son kalemiz olan Türk Devletini yıkmak, Müslüman Türk´ü Anadolu´dan sürüp çıkarmak, İslam´ı emperyalizmin oyuncağı haline getirmek ve Türk milletini işgalcilerin kölesi haline getirmektir.

Böyle tehlikeli bir örgütün Erdoğan sonrası dönüş için planlar yapmasına kimse bigâne kalamaz.

Şunu başta söyleyeyim:

Erdoğan giderse FETÖ kurduğu alt yapıların üzerine yeni binasını kurmak için bütün şiddetiyle döner ve tarihte görülmedik zulümlere kapı açar.

FETÖ´nün son dönemlerde faaliyetlerini hızlandırması Efendisi Biden´den kaynaklandığı da açıktır. Bilindiği üzere ABD seçimlerinde Biden´e destek veren FETÖ, ondan aldığı cesaretle örgütün geleceğini sağlama almak için şimdiden değişik operasyonlar sergilediğine şahit oluyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda New York´taki billboardlarda “STOP ERDOĞAN” yazdırarak yeni bir operasyonun düğmesine bastı. Verilen reklamın hiçte ucuz olmadığı ve maliyetinin en az üç milyon dolar tuttuğunu bu işi bilen reklamcılar söylemektedir. Sözde örgütlerinin sıkıntıda olduğu böyle bir dönemde reklam verdiklerine göre kendi içlerinde para sıkıntısı çekiyoruz iddialarının da doğru olmadığı anlaşılıyor.

Bu reklam aklımıza ister istemez, “Acaba FETÖ Biden´e verdiği desteğin semeresini mi alıyor?” sorusunu getirmektedir. Öyle ya Biden seçimlerden önce yaptığı açıklamada “Türkiye´deki müttefikleri ile Erdoğan´ı iktidardan uzaklaştıracakları” açıklamasını yapmıştı.

Seçimlerde Biden´e yatırım yapan FETÖ bu tetikçiliğinin bir karşılığını elbette ister. Bilindiği üzere FETÖ´nün ABD´deki bazı üst düzey militanları seçim öncesinde Biden ile görüşüp değişik mesajlar vermişlerdi.

FETÖ hiçbir zaman sırtına binmeyeceği ata torba takmaz. Biden´e torba taktıysa mutlaka bir hesabı vardır. Son olarak yayınladıkları “Kırık testi” konuşmalarının son bölümünde, “Tekliflere açığız” diyerek yeni mesajlar verdi.

“Problemlere neşter vurma niyetindeki bizim durumumuz da önemlidir. Durduğumuz yer itibarıyla, hedeflediğimiz projeleri gerçekleştirebilecek ilim, irade, tecrübe ve iktidara sahip olmamız şarttır. Yeterli donanım ve imkânlara sahip olmadan, iyi bir planlama yapmadan ve sebeplere riayet etmeden acelecilikle yola çıkılırsa, maksadın aksiyle tokat yenebilir. Yaşanan sıkıntılar eğer bizim hatalarımıza terettüp etmişse, hatada ısrar etmez, yanlışımızı düzeltmesini biliriz. Yapılan makul teklifler karşısında temerrüde girmeyiz. Yani bir taraftan hakta sabitkadem olmasını, diğer yandan da hatalarımızdan geri dönmesini biliriz. Çünkü doğru yolda ısrar insana ne kadar çok sevap kazandırırsa, hatadan dönmek de öyledir.” Şeklinde mesajı şu şeytani yapının yeni bir operasyona hazırlandıklarını açık biçimde ortaya koymaktadır.

Bir kez daha ikaz ederek şu gerçeği kimse unutmasın diyorum:

FETÖ uluslararası bir istihbarat ve cinayet şebekesidir. Gayesi Türkiye Cumhuriyeti´ni yıkmak, Müslüman Türk´ü Anadolu´dan sürüp çıkarmak, İslam´ı batılın oyuncağı yapmak ve Türk milletinin her ferdini emperyalist işgalcilerin kölesi haline getirmektir.

 

 

ABD'nin Suriye'deki üssüne kamikaze İHA ve roket saldırısı düzenlendi

Zelenski: ABD yardımı, Ukrayna'nın ikinci Afganistan olmayacağının sinyalini verecek

Netanyahu: Hamas'a yakında acı verici darbeler indireceğiz

AB zirvesinde Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisinde Kıbrıs vurgusu

Rus basınında Gazze savaşı: "Biden yönetimi Tahran'a karşı kendi ekonomik tedbirlerini hazırlıyor"

Dubai'de yaşanan sel sonrası bulut tohumlama yöntemi tartışılıyor

Rusya'nın haftalardır düzenlediği en ölümcül saldırı | Can kaybı 18'e çıktı

İsrail, Lübnan'ın güney bölgelerini fosfor bombasıyla vurdu

AB liderleri İsrail'e saldırısı nedeniyle İran'a yaptırım kararı aldı

Yunan bakandan çarpıcı itiraf! Yerli savunma hamlelerine büyük övgü: Türkiye bizden çok ileride!