Selim Çoraklı


FETÖYE HALA KİMLER HİZMET EDİYOR?

FETÖ isimli şeytani örgütle içinden ayrıldığım 1999 senesinden beri mücadele ediyorum


FETÖ isimli şeytani örgütle içinden ayrıldığım 1999 senesinden beri mücadele ediyorum. Bu hususta birçok kitap yazdım, TV konuşmaları yaptım, konferanslar verdim, gazetelere açıklamalar yaptım. Fetöcüler 1999´dan beri beni hain ilan ettiler ve her alanda bitirmek için çalıştılar. Hakkımda onlarca davalar ceza ve tazminat davaları açtılar. İki davadan hapis cezası aldım. Hala süren birçok dava daha var.

Bu mücadelede devlet FETÖ´ye karşı savaşanları adeta yalnız bıraktı. Bu yalnız bırakılanlardan biri de benim. Bu sebeple “Devletten yediğim kazıklar” diye makale yazmak zorunda bile kaldım. Ama şükür yalnız kalsam da, mücadelemden asla vazgeçmedim.

Bugün de yeni kitaplar yazarak, sosyal medyada elde ettiğim belge ve bilgileri paylaşarak mücadeleme devam ediyorum.

Sosyal medyada FETÖ ile yaptığımız bazı paylaşımlar kaybolup gidiyor. Bu sebeple bazılarını yeniden tarihe not düşme adına sizlerle paylaşmak istedim. Umarım okuduğunuzda FETÖ ile mücadelenin hangi safhalarda ilerlediğine dair bilginiz tazelenmiş olur.

**

Ben 1999´dan beri FETÖ ile mücadele ederken bana inanmayıp bıyık altından gülenlerin hemen hepsi şimdi FETÖ uzmanı. İnsan da biraz utanma, arlanma olur ya. FETÖ 2014´ten önce ölseydi heykelini diker, gider gelir tapınızdınız.

**

Geçenlerde hapis yapmış çıkmış bir FETÖ´cü ile karşılaştım. “Hükümetin maçası bize tek tip elbise giydirmeye yetmedi” dedi.

**

Neden hiç bir Ak Parti vekili mahkemelerde FETÖ´den şikâyetçi olmamış? Yoksa FETÖ´yü bilmiyorlar mı?

**

FETÖ ile mücadele edenler AKP´liler tarafından resmen susturuluyor, itibar suikastına maruz bırakılıyor. 20 senedir FETÖ ile hayatım pahasına mücadele ediyorum, en büyük engeli AKP´lilerden gördüm.

**

Piyasada bir sürü 'FETÖ ile mücadele ediyorum' diyen yalancı politikacı ve partiler var. Hiçbiri samimi değil. FETÖ ile mücadele slogan ile olmaz. İslami, kültürel, ekonomik, sosyal, emniyet, yargı, vs,vs. Kanallarla topyekûna olur. Bunun dışındaki işler FETÖ´yü dolaylı beslemekten başka işe yaramaz, yaramadığı ortadadır.

**

FETÖ kertenkele gibi kuyruğunu devletin eline vermiş, kendisi yurt dışına kaçmış. Devlet kuyrukla oynarken o kuyruğunu tamir etmekle meşgul oluyor.

**

FETÖCÜLER bütün dünyada şeytan Gülen´i “Ehli sünnet İslam âlimi” diye lanse ettiler. Eserleri 50 yabancı dile çevrildi. Barış, hoşgörü insanı olarak yaydılar. Şu anda da, 'Tayyip iktidarda kalmak için zalim, Müslümanlara zulmediyor, tıpkı Mısırdaki gibi.' şeklinde propaganda yapıyorlar. Türkiye ne yapıyor? İslami yönden çürütmek için sadece hiç!!!

İçeride ise Fetöcüleri saraya danışman yapmakla meşguller...

Allah (CC) sonlarını bildiği gibi yapsın.

**

Kurumlarına el konulduğu için FETÖ´nün bitirdiğini sanan akılsızlar var. FETÖ İslami yönden bitirilmezse asla bitmez. Binlerce FETÖ´cü 3-5 yıl ceza aldı, yattı çıktılar. Peki, FETÖ´cülükten vaz mı geçtiler? Hayalci olmayın, kaldıkları yerden devam.. FETÖ hala; Üniversiteler, Mülkiye, Diyanet, Yargı ve AKP, İP, CHP ve yeni kurulan partilerde faaliyetini sürdürüyor. Mücadele ise neredeyse bitti gibi!!

**

Geçen hafta Akın İpek hakkında açılan bir davaya tanık olarak çağrıldım. Benden başka kimse yoktu. FETÖ´cülerin mahkemelerinde şahitlik yaparken artık kendimi enayi gibi görüyorum. Sanki bu

FETÖ benim babamın mallarını almış gibi benden başka şahit çıkmıyor. Bir tane AKP´li gelip şahitlik yapmıyor. Hâlbuki çoğu Akın İpek´in malikânesinden çıkmıyorlardı.

Allah (cc) FETÖ´nün belasını nasıl verdiyse FETÖ´nün pisliklerini bilip de gelip mahkemelerde şahitlik yapmayanların da belasını verecek bir gün.

**

Fetöcüler yeni bir algı peşinde. Sanki sağlık sistemi yetersiz de KHK ile atılan FETÖ´cü hainleri göreve davet algısı. Dikkat! Bazı süper zekâlılar FETÖ´nün hala Anadolu çocuklarının örgütü olduğunu zannediyor. FETÖ, uluslararası CIA taşeronudur ve hala faal olarak çalışmaktadır.

**

FETÖ ile mücadeleyi şimdilerde bir avuç polis, savcı ve yargı ayağı sürdürüyor. Siyasilerden de Erdoğan ve birkaç vekil hariç kimsenin FETÖ ile mücadele diye bir derdi yok. İçerideki Fetöcüler de birkaç sene sonra çıkar ve melanetlerine kaldıkları yerden (şimdi devam ettikleri gibi) devam ederler. Ama intikamları acı olur.

**

'Ak Parti siyasi Fetöcülere neden dokunmuyor?' diye sorduğumuz da Ak Partililerden hemen savunmaya geçip, 'Hepsini kızağa çektiler ya' cevabını veriyorlar. Kızağa çekilen kişi hakkında dosyalar toplayıp 'sus yoksa bunları yayınlarız' diye tehdit ederek susturmak ve kızağa çekmek yetiyor mu? Madem FETÖ´cü o zaman neden yargı harekete geçmez? FETÖ´cü değilse niye görevden alındı? Bunları birileri kamuoyunu ikna edecek şekilde açıklamazsa üzerinizdeki şaibe hiç bir zaman kaybolmayacaktır.

**

FETÖYÜ çözmek için bildiklerimizi devletle paylaştık ama devlet ve iktidar bizleri resmen yalnız bıraktı. Mahkemelerde FETÖ ile mücadelemiz devam ediyor.

**

Siyasal İslamcılar iktidara gelerek tepeden inme toplumu İslamlaştıracaklardı, kendileri sisteme entegre olarak Karun gibi oldular.

 

Dün, Ak Partiyi eleştirdiğim için beni hain ilan edenler bugün Ak Partiden ayrılıp hain(!!) oldular. İlahi adalet!! Bugün Ak Partiden ayrılanları hain ilan edenler yarın kendilerinin de hain ilan edilmesinin yolunu açıyorlar.

**

Ak Parti iktidara geldiğinde halkın fikrine değer verdi. Bunu terk etti, en iyi kadroları bile isyan bayrağı çekti.

**

Hz Ali, “Senin gerçek dostun önünde çukur var.” diyendir. Erdoğan´ın etrafı, danışmanları vs. önündeki çukurları göstermiyor. Gözlemlediğim kadarıyla Sayın Erdoğan´a en çok zararı veren 'Reisciyim' diye piyasaya çıkıp her türlü ahlaksızlığı yapan bazı AKP´liler. Bugün “ölümüne reisciyiz” diyenleri iyi takip edin. Yarın Erdoğan´a ilk taşı onlar atar.

**

Ortalıkta bir sürü zengin var, lafa gelince FETÖ düşmanı ama şöyle elli yüz milyar verip de birkaç kitaba sponsor olmuyorlar!!!

**

Ortalık bir sürü riyakâr dolu. FETÖ ile mücadelemde lafa gelince arkandayız diyenler icraata gelince fırfır dönüyor. Yalancı çok.

**

Bir ülkede asılların seçtiği vekillerin bir eli yağda bir eli balda iken asıl aç geziyorsa orada zulüm ve soygun düzeni vardır.

**

Vekil olmak için bazıları trilyonlar harcıyor. Neden? Vekillik çok karlı bir yatırım aracı mı?

Bir vekilin öğretmenden fazla ne gibi çalışması olur. Vekil maaşları öğretmen maaşlarına düşürülsün, kim vatansever görelim

**

'Çalıyor ama çalışıyor, bal tutan parmağını yalar, hangisi çalmıyor ki,' diyen bir cahil toplumu Kur´an´dan başka ne düzeltebilir?

**

'Şeytan ihram giymiş Kâbe´yi tavaf ediyor' haberin yok! Çıkar gözünden particilik kinini, at taassubu. Şeytan seni sana taşlatıyor.

**

Erdoğan Türkiye´nin en güçlü adamı ama,

1-Dersaneleri kapatmaya gücü yetmedi, her yer dersane dolu..

2-FETÖcülere tek tip elbise giydiremedi..

3-Fetöcü siyasilere dokunamadı..

4- Ak parti içindeki siyasi Fetöcüleri ayıklayamadı...

5- Yerel seçimlerde Ak Fetöcülerden adaylar seçti.

6- YÖK´e ve bazı üniversitelerdeki Fetöcülere dokunamadı..

7- Diyanetteki FETÖ´cü yapılanmayı söküp atamadı

8- Fetöcüleri kültürel ve dini yönden bitiremedi. (Polis ve adliye ayağı çalışıyor sadece.)

9-Ak parti içinde insicamı sağlayamadı. En yakın arkadaşlarını tasfiye etmek zorunda kaldı.

10-Milli eğitim ve kültür politikalarında başarı sağlayamadı.

11- Şehircilik alanında savunduklarını yapamadı. (Yatay mimariden yanayım demişti. Arkadaşları göğe doğru çıkıyorlar habire.)

12- Geldiklerinde 'Rüşvet alan da veren de melundur.' dediler ama rüşvete, yolsuzluğa, adam kayırmaya mani olamadı.

13- Kumar, içki, faiz, müstehcenliğe engel olamadı. Aksine bunlar kendi ifadeleriyle kat kat arttı.

14- Suriye´yi bir ayda alıp Şam´da namaz kılacaktı. Ama 4 milyon Suriyeliyi almak zorunda kaldı

15. Mülkiyedeki FETÖ´cülere dokunamadı.

16. vs.vs.vs

**

Eba Müslim Horasani diyor ki; “Onlar, zarar vermeyeceklerinden emin oldukları için dostlarını kendilerinden uzak tuttular. Kendilerine bağlamak ve kazanmak için de düşmanlarını yakınlaştırdılar. Yakınlaştırılan düşmanları asla dost olmadı. Ama uzaklaştırılan dostlar zamanla düşman oldu. Herkes düşman safında birleşince yıkılmaları mukadder oldu.”

 

AB zirvesinde Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisinde Kıbrıs vurgusu

Rus basınında Gazze savaşı: "Biden yönetimi Tahran'a karşı kendi ekonomik tedbirlerini hazırlıyor"

Dubai'de yaşanan sel sonrası bulut tohumlama yöntemi tartışılıyor

Rusya'nın haftalardır düzenlediği en ölümcül saldırı | Can kaybı 18'e çıktı

İsrail, Lübnan'ın güney bölgelerini fosfor bombasıyla vurdu

AB liderleri İsrail'e saldırısı nedeniyle İran'a yaptırım kararı aldı

Yunan bakandan çarpıcı itiraf! Yerli savunma hamlelerine büyük övgü: Türkiye bizden çok ileride!

İsrail'in İran'ın nükleer tesislerini vurmasından endişe ediliyor

MHP lideri Bahçeli: Yeni bir dünya savaşı cinayettir

Avrupa bu itiraf ile çalkalanıyor... Polonya Başbakanı Tusk'tan savaş uyarısı: Hazır değiliz!