Menü Yeni Dünya Gündemi
Tarih: 17.03.2016 09:04
 Azerbaycan´ın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Azerbaycan´ın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Facebook Twitter Linked-in

 

APA

Ankara´da yapılan Türkiye-Azerbaycan Stratejik İşbirliği Konseyi 5. Toplantısı sonrası düzenlenen ortak basın toplantısında "Terörü maşa olarak kullananlar Türkiye´ye asla diz çöktüremeyecek, aksine kendileri diz çökeceklerdir" diyen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dost ve kardeş ülkelerin desteği ile Türkiye´nin bu sıkıntıları atlatacağını söyledi ve şöyle devam etti: "Cumhurbaşkanı İlham Aliyev başta olmak üzere Azerbaycan halkına teşekkür ediyorum. Dağlık Karabağ konusunda Azerbaycan´ın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz."

Türkiye Cumhurbaşkanı, toplantıda ayrıca enerji, ulaşım, savunma sanayi ve askeri iş birliği konularının görüşüldüğünü kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantılarının bir yıl Azerbaycan´da, bir yıl Türkiye´de yapılmaya devam edileceğini belirtti.(Azerbaycan,APA-15.03.2016)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —