Tarih: 16.01.2017 12:56

Müstakbel First Lady Melania Trump´a, İtalyan modacılar kol kanat gerdi

Facebook Twitter Linked-in

 

Seçilmiş ABD Başkanı Donald Trump´ın 20 Ocak´ta görevi devralmasının ardından Beyaz Saray´ın yeni sahibi, bir süreliğine taşınmayacak olsa da, Melania Trump olacak. Ancak dünyaca ünlü modacıların hiçbiri, ABD´nin en güçlü kadınlarından biri haline gelecek Melania Trump´ın tasarımlarını giymesini istemiyordu. Bu durum bugün itibarıyla değişti.

İtalyan gazetesi Il Fatto Quotidiano´nun haberine göre, İtalyan modacı Giorgio Armani, Melania Trump´ı giydirmenin 'prensiplerine uyduğunu´ açıkladı. Armani,  "Ben işimi yaparken güzel kadınları giydiriyorum. Melania Trump da güzel bir kadın" diyerek olası bir teklife sıcak baktığını belirtti.

Trump´ın seçilmesinin ardından aralarında Tom Ford, Marc Jacobs ve Derek Lam´ın da olduğu ünlü modacılar, Melania Trump´ı giydirmeyi reddettiklerini açıklamıştı. Melania Trump, yılbaşı gecesi Florida´da verdikleri partide yine bir İtalyan moda devi olan Dolce&Gabba tasarımı bir elbise giymişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —