Menü Yeni Dünya Gündemi
Tarih: 24.02.2016 15:53
Türkiye 30 Yıldır Terörle Mücadele Ediyor

Türkiye 30 Yıldır Terörle Mücadele Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

 

El Cezire TV

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, ülkesinin Suriye´ye dair duruşunun sabit olduğunu ve bu konuya çıkar ekseninde değil insani açıdan baktığını vurguladı.

İstanbul´da düzenlenen Türkiye-Somali İş Forumu´nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası camiaya "teröre ve destekçilerine" karşı kararlı bir tutum almaları yönünde çağrı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Türkiye, 30 yıldır terörle mücadele ediyor ve hâlâ mücadelesini sürdürüyor. Biz, farklı terör örgütleri arasında ayrım yapmıyoruz zira el Nusra Cephesi, DAEŞ, PYD ve YPG´yi birer terör örgütü olarak addediyoruz. Arkasında kim durursa dursun terör, her zaman terördür ve bununla kararlı bir şekilde mücadele etmemiz gerekiyor. (Katar,El Cezire TV-23 Şubat 2016)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —