• BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Sisi İle Görüşmem Söz Konusu Bile Değil

 Sisi İle Görüşmem Söz Konusu Bile Değil

Mısır konusuna ve Ankara-Kahire arasındaki gerilime değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Benim, Mısır Devleti karşısındaki tutumum ortadadır. Muhammet Mursi ve arkadaşları için alınan idam kararı gölgesinde Sisi ile görüşme

 

Fars Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya´nın şu anda Suriye´de işgalci bir konumda olduğunu iddia etti ve Rusya´ya, “Beşar Esad başta olmak üzere terörist Suriye Devleti´nin yanında neden yer alıyorsun?” sorusunu yöneltti.

Moskova´ya karşı iddialarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rusya, durmadan Suriyelileri katledip; evleri, camileri ve okullara bomba yağdırarak terörist Suriye Devleti ile iş birliği yapıyor.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye´nin silahlı güçleri, Rusya´nın Suriye´de yaptığı illegal eylemleri hiçbir zaman yapmadı ve yapmayacak. Bu konuda gerekli güvenlik tedbirlerin tamamı alınmıştır.” ifadelerini kullandı.

Mısır konusuna ve Ankara-Kahire arasındaki gerilime değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Benim, Mısır Devleti karşısındaki tutumum ortadadır. Muhammet Mursi ve arkadaşları için alınan idam kararı gölgesinde Sisi ile görüşmem söz konusu bile olamaz.' dedi. (İran,Fars Haber Ajansı-07 Şubat 2016)



17° / 11.3°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor