• BIST 100

    10266,53%-0,01
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35

ABD´de siyahlardan engelli gence canlı yayında işkence

ABD´de siyahlardan engelli gence canlı yayında işkence

ABD´nin Chicago kentinde siyahlardan oluşan 4 kişilik bir grup 18 yaşındaki beyaz ve zihinsel engelli gence işkence yaptı. Grup, işkence anlarını Facebook´tan canlı olarak yayınladı. Grubun işkence anlarında 'Trump´ı s…..m, beyazları

 

Siyah cinayetleriyle sık sık gündeme gelen ABD´de bu kez siyahlardan oluşan 4 kişilik bir grubun kaçırdıkları engelli gence işkence yaptıkları anlar tartışma yarattı. Facebook´ta canlı olarak yayınlanan görüntülerde grubun ağzını bantladıkları engelli genci darp ettiği, bağırdığı ve tuvaletten su içmeye zorladığı ve kesici aletlerle saçlarını keserek işkence ettiği görüldü.

TRUMP VE BEYAZLARA KÜFÜR ETTİLER

Görüntülerde duyulduğu üzere grubun ayrıca ABD´nin 45. başkanı olarak seçilen Donald Trump ve beyazlar hakkında 'Trump´ı s…..m, beyazları s…..m' ifadelerini kullanması dikkat çekti.

​ENGELLİ GENÇ TRAVMAYA GİRDİ

Polisin Chicago´daki bir mahallede kanlar içinde ve travmaya girmiş halde yürürken bulduğu engelli genç, hastaneye kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Görüntüleri inceleme altına alan ve engelli gencin 24 ilâ 48 saat alıkonulduğunu belirleyen polis, işkenceyi yapan 18 yaşındaki Tesfaye Cooper, Jordan Hill ve Britttany Covington´ın yanı sıra 24 yaşındaki Tanishia Covington´ı gözaltına aldı. Grup nefret suçu, öldürücü aletle ağır darp, kaçırma, yasadışı alıkoymanın yanı sıra hırsızlıktan sabıkaları bulunuyor.



19.2° / 10.4°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor