• BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46

ABD´li yönetmen Oliver Stone: Putin öyle önemli ki ABD tarafından düşman ilan edildi

ABD´li yönetmen Oliver Stone: Putin öyle önemli ki ABD tarafından düşman ilan edildi

ABD´li yönetmen Oliver Stone, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkındaki yeni filmini anlattı. Stone, Putin´in ABD tarafından düşman ilan edilecek kadar önemli bir lider olduğunu söyledi.

 

Daha önce eski ABD başkanları Richard Nixon, John Kennedy, George W. Bush ile eski NSA çalışanı Edward Snowden hakkında filmler yapan ABD´li Oscar ödüllü yönetmen Oliver Stone, Putin´in röportajlarından oluşan ve Rus liderin başkanlığa geldiği 2000 yılından bu yana küresel olaylara yaklaşımını aktaran bir belgesel çekecek. 

Konuyla ilgili Sydney Morning Herald gazetesine demeç veren Stone, 'Film, bir belgesel olmaktan çok soru-cevap şeklinde ilerleyen bir şey olacak. Sayın Putin dünyanın en önemli liderlerinden. Öyle ki, ABD tarafından düşman, büyük bir düşman ilan edildi. Onun ne söyleyeceğini duymamız önemli' dedi.

´BATI´YA MOSKOVA´YI FARKLI BİR AÇIDAN GÖSTERECEĞİZ´

Film ekibinin 2 yıldır Putin´le uluslararası arenada olup bitenlerle ilgili görüşlerini almak için 4 kez bir araya geldiğini söyleyen Stone, bu filmle Batı´nın Moskova´nın tavrını anlaması için başka bir bakış açısı sunmayı ve savaşın eşiğindeki tehlikeli bir durumu önlemeyi amaçladıklarını söyledi. 

Stone daha önce Ukrayna´da 1941-2014 yılları arasında gerçekleşen olayları ve İkinci Dünya Savaşı sırasında var olan Nazi yanlısı milliyetçi hareketleri konu alan ´Ukraine on Fire´ (Ukrayna Yanıyor) isimli bir film de yapmıştı.

Stone, Sicilya´daki bir festivalde ´En iyi belgesel film´ ödülüne layık görülen filminde Maydan olaylarına da yer vermişti.



18.8° / 12.6°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor