Rusya Federasyon Konseyi Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, ABD´nin Kuzey Kore´ye yönelik yeni yaptırımlar uygulama kararını değerlendirdi.
Rus senatör, 'Yaptırımlar ancak Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi´nde (BMGK) mutabakat sağlanması durumunda ve eğer gerçekten mevcut sorunların çözüm sürecini ilerletebilecekse geçerli olabilir. ABD´nin kararında ne birinci, ne de ikinci husustan bahsediliyor. Ayrıca söz konusu kararın Güney Kore ile Kuzey Kore arasında, şimdilik kırılgan da olsa, gelişen diyalog ortamında alınmış olması tehlikeli. Dolayısıyla yasalara aykırı olan, mantıksız ve zamansız bir karar' ifadelerini kullandı.
Erzincanlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ERSİAD) ev sahipliğinde "Türkiye Yüzyılında Erzincanlı İş İnsanlarının Misyonu" konulu programın Konuğu İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan oldu.
TürkiyeYunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, önceki gün Atina’da katıldığı bir etkinlikte Türkiye’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.
DünyaTürkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA'nın havacılık tarihinde görüş ötesi hava-hava füzesi kullanarak jet motorlu bir hava hedefini vuran ilk insansız savaş uçağı olması dünya basınında yankı buldu.
ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir telefon görüşmesi yaparak, ailesiyle birlikte ülkesini terk etmesini talep etti.
Dünya