Tarih: 19.07.2020 20:24

Antalya´da 2 kilometrelik piknik kuyruğu

Facebook Twitter Linked-in

Antalya´da sıcak hava ve nemden bunalanlar hafta sonu mesire alanlarına akın etti. 1 saatte 300 aracın giriş yaptığı Topçam Mesire Alanı önünde 2 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Antalya´da sıcak havadan bunalan vatandaşlar hafta sonu piknik alanlarını doldurdu. Hava sıcaklığının 30 derece, nem oranının ise yüzde 75´leri gördüğü kentte, Antalya-Kemer karayolu üzerinde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Topçam Mesire Alanı girişinde sabah erken saatlerde araç kuyruğu görülmeye başlandı.

DHA´nın haberine göre, saat 08.00´de açılan mesire alanında önceden yer bulmak için 4 araç saat 06.00´giriş kapısına gelerek beklemeye başladı. Güvenlik görevlileri saat 06.30´da araçların sıra olduğunu işletme yönetimine bildirince açılış saati de öne çekildi. Saat 07.00´de araçları içeri almak için görevliler ateş ölçerle tek tek ölçüm yaptı.

Otomobil ve kamyonetlerin giriş ücreti 25, yaya girişin 9 lira olduğu mesire alanı giriş kapısında oluşan 2 kilometrelik uzun araç kuyruğu havadan da görüntülendi.

İlk 20 dakikada mesire alanına 150 araç alındı. 1 saatlik süre içinde 300 araç kapasiteli mesire alanı tamamen dolarken içeri alınmayanlar ise geri döndü. Saat 07.00´de kapılarını açan ve 08.00´de tamamen dolan mesire alanında vatandaşlar hem piknik yapıp hem de denize girebiliyor. Fiziki mesafe kurallarına göre düzenlenen alanda banklar arasında en az 5 metrelik boşluklar bulunuyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —