Tarih: 24.06.2016 11:28

Antalya´nın Lüks Sahilleri

Facebook Twitter Linked-in

 

Dnevni Avaz

Türkiye, Bu Yıl da Az Paraya Kaliteli Tatil İmkânı Sunuyor... Side, Alanya, Antalya, Belek ve Kemer´deki Plaj ve Otelleri Ziyaret Ettik ve Hangi Mekânı Seçerseniz Seçin Eminiz Yanlış Yapmayacaksınız... Önceki Yıllara Göre Fiyatlar Daha Uygun... Bosna-Hersek Vatandaşlarının Bu Bölgelere Yönelik İlgisi Azalmıyor--

Güneşli günler ve yazın başlaması, hak ettikleri yaz tatilini nerede geçireceklerine dair birçok Bosna-Hersekliyi düşünmeye sevk etti. Önceki senelerde olduğu gibi düşük fiyata kaliteli bir tatili kesinlikle Türkiye´de bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıllara göre daha uygun fiyatta olan Side, Alanya, Antalya, Belek ve Kemer´deki plaj ve otelleri ziyaret ettik. Hangi yeri seçtiğiniz farketmeksizin, yanlış yapmayacağınızdan eminiz.

Türkiye´nin modern ve muhteşem kum plajlarından birinde keyif yapmaya karar veren Bosna-Hersekli vatandaşlarla yaptığım konuşmada sadece büyük memnuniyet sözcükleri duydum.

Konuştuğumuz tüm misafirler Antalya sahil şeridinin muhteşem güzellikteki kum plajlarından ve turkuaz denizinden etkilenmişti. Otel hizmetinden, üst düzey kaliteden, en küçükler için aktivite bolluğundan ve gece hayatından da memnunlar.(Bosna Hersek,Dnevni Avaz-22 Haziran 2016)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —