• BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,34% 0,35
  • EURO

    34,59% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2396,13% 0,13
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00

AVRASYA DOSYASI BÜTÜN BAYİLERDE!

AVRASYA DOSYASI BÜTÜN BAYİLERDE!

Avrasya Bir Vakfı ve Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) olarak 6 ayda bir yayımladığımız “Avrasya Dosyası” dergimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında özel bir sayıyla değerli okurlarını selamlamadı.

Konusunun uzmanlarınca kaleme alınan yazılarla hem milletimizin geçmiş değerlerini hem de geleceğe emin adımlarla yürüyen devletimizin zenginliklerini derinlikli inceleme ve araştırma yazılarıyla sunan dergi, ülkemizin en önemli hakemli dergileri arasında yer almakta ve her sayısıyla gündem oluşturmaktadır.

 

Derginin yeni sayısında Cumhuriyetimizin 100. yılına geliş süreci, Türkiye’nin nükleer güç olma ihtiyacı, kamu personeli yönetimi, ülkemizin en önemli ihraç kalemi olan tekstil sektörünün bir asırlık serüveni, yeni güvenlik ve istihbarat ihtiyacı, Türk Cumhuriyetleri ile ticari ilişkilerin önemi, dış ticaretin geldiği nokta gibi konular, ülkemizin önde gelen üniversiteleri ile kurumlarında başarıyla görev yapan hocalarımız tarafından titizlikle incelenip kaleme alındı.

 

Kıymetli yazıları ile Avrasya Dosyası’na katkı veren E. Korgeneral Nazım Altıntaş ve Doç. Dr. Ersoy Önder (Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye İçin Nükleer Güç Olma İhtiyacının Analizi), Prof. Dr. Ali Satan (100. Yılında Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşuna Giden Süreç), Prof. Dr. Adem Esen ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Zahit Çığman (İkinci Yüzyılın Eşiğinde Yapısal Sorunlar ve Yeni Sınamalar Karşısında Türkiye Cumhuriyeti Kamu Personel Yönetimi), Prof. Dr. İ. Kahraman Arslan ve Arş.Gör. M. Berkcan Arslan (Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk Tekstil Sektöründeki Gelecek Arayışları Bağlamında Stratejik Bir Değişim Dönüşüm Unsuru Olarak Teknik Tekstiller), Doç. Dr. Aybeniz Rahimova (XX, Yüzyılın Başları Azerbaycan Edebiyatında Dini-Kahramanlık Geleneklerinin Devamı), Dr. CunusGaniev, Dr. RaziaAbdieva, Dr. DamiraBaigonushova,(Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında Türk Cumhuriyetlerinin Aralarındaki Dış Ticaretin Değerlendirilmesi), Dr. Tezer Palacıoğlu (Türkiye Cumhuriyetinin Yüz Yılında Dış Ticaretin Gelişimi), Dr. MustafaAltınpınar (Yeni Yüzyıl, Yeni Güvenlik Ortamı ve İstihbaratın Sınırları) ile Ülküm Gözde Gündoğdu (Suriye İç Savaşı Döneminde Türk Dış Politikasında Türkmenler) hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.

 

Burada bir de müjde vermek istiyoruz. Ülkemizin 6 aylık saygın hakemli dergisi Avrasya Dosyası Cumhuriyetimizin 100. yılı özel sayısı olan bu sayıdan itibaren ülke genelinde gazete ve dergi bayilerinde de satışa sunuldu. Ayrıntılı bilgi için 0 212 580 08 53 numaralı telefondan alınabilir.

 

 



20.8° / 14.1°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor