Tarih: 19.05.2023 20:10

AVRASYALI GENÇLER GENÇLİK BAYRAMINDA MANGALDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Avrasya Bir Vakfı Gençlik Merkezi yöneticileri ile vakfımız bursiyerleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir araya geldi.
 

Vakfımızın Küçükçekmece’de bulunan genel merkezindeki ikramlı buluşmada ASAM, vakıf ve Gençlik Merkezi faaliyetlerimizi anlattık. Gençlerin fikirlerini dinleyip not aldık.
Gençlik Merkezi Başkanı Çağrı Batuhan Budak, vakfın ve ASAM’ın gençlerin her türlü projesine hazır olduklarını belirterek, “Bugün bizi bir arada toplayan Atatürk ve o günkü ruhtur. Bu ruhu her zaman diri tutmamız gerekiyor. 

Gençlik Merkezi olarak Türk’ün Dergisi isimli bir dergi hazırlıyoruz. Bu dergiye katkılarınızı bekliyoruz. Siz bizden talep edin biz bunları gerçekleştirelim” diye konuştu.
Avrasya Bir Vakfı Müdürü Özcan Ünlü de bursiyerlere seslenerek, gençleri vakfın faaliyetlerine davet etti. Ünlü şunları söyledi: “Bugün burada anlamlı bir buluşma gerçekleştiriyoruz. Katılımınız için teşekkür ediyorum. 

Bu vakıfta biz emanetçiyiz. Gelmenizi bekliyoruz çünkü gelecek sizin. Her türlü katkınızı bekliyoruz. Kurum olarak kapımız size açıktır. Önerileriniz ve projeleriniz bizim için çok önemlidir. Her birinizi faaliyetlerimizde görmek istiyoruz çünkü bu mekanlar sizin yetişmeniz için de belirleyici bir fonksiyon üstlenmektedir.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —