Azeri suç örgütü elebaşı Nadir Salifov, Antalya´da yemek yediği kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü.
Anadolu Ajansı´nın haberine göre, ´Lotu Quli´ lakaplı Salifov, Antalya´nın Serik ilçesinde bir otelin restoranında birlikte yemek yediği kişi tarafından başından silahla vuruldu.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Salifov, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi, Antalya-Denizli kara yolunda uygulama yapan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Azerbaycan´da hapis yattıktan sonra Türkiye´ye gelen ve 2018 yılında yakalanarak sınır dışı edilen Salifov´un, daha sonra yasa dışı yollardan tekrar Türkiye´ye geldiği değerlendiriliyor.
Türk dünyasının ilmî, fikrî ve kültürel tarihinde müstesna bir yere sahip olan Bakü Türkoloji Kurultayı, ilk kez 1926 yılında Bakü’de düzenlendi.
TürkiyeStaj Programı Başladı
TürkiyeTürk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, Avrasya Bir Vakfı Cumartesi Sohbetine Katıldı.
TürkiyeÖzcan ÜNLÜ
Dünya