Tarih: 12.03.2016 09:24

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Haddini bildireceğiz

Facebook Twitter Linked-in

 

Türkiye´nin zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Kurtulmuş, ´yeni Türkiye´nin kurulmasını istemeyen, Türkiye´nin daha güçlü, milleti ile devletinin kaynaşmış bir şekilde kalkınmış, büyük bir ülke olarak yoluna devam etmesini istemeyenlerin, fesat odaklarının sağdan soldan kurdukları birtakım oyunlarla Türkiye´nin önünü kesmeye çalışıldığını söyledi.

Türkiye´ye karşı, 'Aman, bu hızlı yürüyüşünü nasıl engelleriz?' diye hiçbir araya gelmeyecek insanların ve çevrelerin bir araya gelip, Türkiye´nin ayağına çelme takmaya çalıştığını söyleyen Kurtulmuş, şöyle devam etti:

'Akif´in tabiriyle, ´Kimi Hindu, kimi yamyam, kimi bilmem ne bela. Hani tauna da zuldür bu rezil istila…´ Dört koldan kullandıkları maşalarıyla bu ülkeyi hareketsiz bırakmaya çalışıyorlar. 22 Temmuz´dan bu yana sistematik bir şekilde Türkiye´yi terörle sararak, Türkiye´yi hedeflerinden geri koymaya çalışıyorlar. Lakin boş, ne yaparlarsa yapsınlar, göklerden gelen bir karar vardır. Bu milletin derin bir feraseti, derin bir irfanı vardır.'

Kurtulmuş, 'Şimdi bu ülkenin, bu coğrafyanın insanlarının Türklerin, Kürtlerin, Arapların, Farisilerin şimdi zihinlerini bölmeye çalışıyorlar. Ne yapsalar boş. Sizin ferasetinizle, Allah´ın takdiriyle biz de tam tersini yapacağız. Terörle sonuna kadar mücadele ederek, bu ülkenin halkıyla gönül gönüle yolumuza devam edeceğiz' dedi.

‘KARAMSARLIĞA KAPILMAYIN´

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Sakın ha sakın bir karamsarlığa kapılmayın. Ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye´yi iktisaden de ileriye götüreceğiz. Bu milletin daha müreffeh hale gelmesini sağlayacağız. Bu milletin ayağına çelme takmaya çalışanlara ister terör örgütleri olsun, ister paralel çeteler olsun hepsine haddini bildireceğiz ve yolumuza öyle devam edeceğiz' değerlendirmesinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —