Tarih: 19.11.2016 21:18

Başbakan Yardımcısı Şimşek: Sıkıntılar var ama bardağın dolu tarafına odaklanalım

Facebook Twitter Linked-in

 

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes´in gün içinde yaptığı değerlendirmelerle ilgili AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Şimşek, gerek küresel gerek Türkiye özelindeki gelişmelerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye´nin ‘olağanüstü iç ve dış tehditlerle´ mücadele ettiğini kaydeden Şimşek, küresel ve jeopolitik sıkıntıların bulunduğuna ve bunların Türkiye ekonomisine yansımaları olduğuna dikkat çekerek, 'Ancak hükümetin attığı reform niteliğindeki adımları da görelim. Bardağın dolu tarafına da odaklanalım. Bu anlamda iş dünyasına da önemli görevler düşüyor' dedi.

‘İŞ DÜNYAMIZ KARAMSARLIĞA KAPILMASIN´

Hükümetin, reel sektörün ve iş dünyasının önünü açan, Ar-Ge´den, işgücü piyasasına, yatırım ortamından yargıya çok önemli reformları hayata geçirdiğini ifade eden Şimşek, 'İş dünyamız hiçbir zaman karamsarlığa kapılmasın ve karamsarlık da pompalanmasın. Ülkemizin geleceği parlak, tüm sorunları aşma kabiliyetine sahip güçlü bir hükümetimiz var' diye konuştu.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —