Vakıf Başkanımız Şaban Gülbahar ve ASAM Başkanımız Dr. Eray Güçlüer’in misafiri olan başkonsolos, Belarus'la Türkiye arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için görüş birliğinde olduklarını ve ilişkilerin çok yönlü gelişmesinin her iki ülkenin çıkarlarına uygun olduğunu söyledi.

Adarchenko, Türkiye'nin bölgede jeopolitik olarak önemli bir güç olduğunu bu nedenle çatışmalardan ve savaşlardan uzak bir ortam istediğini vurguladı.
Başkonsolos, Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşın sona ermesinin Türkiye ile Belarus ilişkilerinin güçlenmesine katkı sağlayacağını da belirtti.

Vakıf Başkanımız Şaban Gülbahar ile ASAM Başkanımız Dr. Eray Güçlüer de Türkiye’nin bir bölgesel bir güç olarak üzerine düşeni her zaman yaptığını, vakıf ve ASAM olarak bu süreci destekleyeceklerini ifade ettiler.
Erzincanlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ERSİAD) ev sahipliğinde "Türkiye Yüzyılında Erzincanlı İş İnsanlarının Misyonu" konulu programın Konuğu İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan oldu.
TürkiyeYunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, önceki gün Atina’da katıldığı bir etkinlikte Türkiye’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.
DünyaTürkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA'nın havacılık tarihinde görüş ötesi hava-hava füzesi kullanarak jet motorlu bir hava hedefini vuran ilk insansız savaş uçağı olması dünya basınında yankı buldu.
ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir telefon görüşmesi yaparak, ailesiyle birlikte ülkesini terk etmesini talep etti.
Dünya