Biden yine talimat listesi ile kameralara yakalandı

Biden yine talimat listesi ile kameralara yakalandı

Endonezya’da düzenlenen G-20 Liderler Zirvesi’ne katılan 79 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden’ın elindeki kağıt fotoğraf karelerine yakalandı. Kameralara yakalanan kağıtta, talimat listesinin yer aldığı görüldü.

Endonezya’da düzenlenen G-20 Liderler Zirvesi’ne katılan 79 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden’ın elindeki kağıt fotoğraf karelerine yakalandı. Kameralara yakalanan kağıtta, talimat listesinin yer aldığı görüldü.

Endonezya’nın Bali şehrinde bir araya gelen G-20 liderleri, ikili ve toplu görüşmelerine devam etti. Liderler yapacakları konuşmaların başlıklarını son kez kontrol ettikleri sırada ABD Başkanı Joe Biden’ın elindeki notlar muhabirlerin gözünden kaçmadı.

Son zamanlarda unutkan davranışları ile gündemde olan Biden’ın notlarında yer alan talimatlar, yine kameralara yakalandı.

BÜYÜK HAFLERLE VURGU

Biden’ın kağıdında, ‘sen merkezde oturacaksın' ve 'Açılış konuşmalarını sen yapacaksın' yazan bir talimat listesi görüntülendi. Biden'a notlarında, oturmadan önce diğer liderlerle ne zaman fotoğraf çekeceği de söylendi. ABD’li lider, haziran ayında iş insanları ile yaptığı toplantıda da birçok kez kopya kâğıdı kullanırken yakalandı.

Notların üstünde ve altında kalın harflerle yazılmış açık talimatlar, kalın ve büyük harfler ile “SEN” vurgusu yapılması dikkat çekti.

Bu notlarının açığa çıkması, Biden'ın sağlığıyla ilgili endişeleri yeniden gündeme getirdi.

Biden daha önce yaptığı bir konuşmada tokalaşmak için sağına dönerek elini uzatmıştı ancak sahnede kendisinden başka kimse yoktu. Boşlukla selamlaşmaya çalışan Biden, sosyal medyada gündem olmuştu. Biden'ın ABD Başkanı olmasından sonra Başkan Yardımcısı Kamala Harris'ten defalarca 'Başkan Harris' olarak söz etmesi günlerce konuşulanlar arasındaydı.

Amerikan Başkanı daha önce de katıldığı bir toplantıda elinde duran kâğıdı yanlışlıkla hava kaldırmış, bir fotoğrafçı bu anı belgeleyen fotoğrafı çekmeyi başardı. Söz konusu notta da benzer talimatlar yer alıyordu.

 

 



KINAMA BİLDİRİSİ

LEMAN İSİMLİ KAYNAĞI KARANLIK SÖZDE BİR DERGİNİN PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED'E YÖNELİK YAPTIĞI SAYGISIZLISIZLIĞI, İNANÇ VE DEĞERLERİMİZE YÖNELİK MAKSATLI SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUZ.

Türkiye

Yaşargil Efsanesi

Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın

Türkiye

“YÜZYILIN CERRAHI” HAYATINI KAYBETTİ

Prof. Dr. Gazi Yaşargil hayatını kaybetti.

Türkiye

“MİLLİ UÇAK KAAN”ENDONEZYA YOLCUSU

Türkiye, Endonezya'ya KAAN uçağı ihraç edecek.

Teknoloji

KINAMA BİLDİRİSİ

Yaşargil Efsanesi

“YÜZYILIN CERRAHI” HAYATINI KAYBETTİ

“MİLLİ UÇAK KAAN”ENDONEZYA YOLCUSU

Soykırım destekçisi Siyonist bakanlara 'canavarlık' yaptırımı! Ülkeye girişleri yasaklandı

Trump'tan göstericilere hapis tehdidi! Toplu tutuklamalar başladı: Sokağa çıkma yasağı uygulanıyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde bilirkişi raporu tamamlandı: Mühendislerin dikkat çektiği altı tespit

İstanbul'un üç ilçesinde seçim tamamlandı: Gaziosmanpaşa Belediyesi AK Parti'ye geçti

Togg'un yeni sedan modeli yollarda! İşte tahmini satış fiyatı

Terörsüz Türkiye’ meselesi konuşuldu

BELARUS BAŞKONSOLOSU VAKFIMIZI ZİYARET ETTİ

GENÇLERDEN 19 MAYIS BULUŞMASI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Türk Mallarını Rumlaştırma Tuzağı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump'ın görüşmesi dünya basınında

Ukrayna'nın Kursk ısrarı: Ordu ikinci kez Rus topraklarında

Çin, Japonya, Güney Kore ve 10 ASEAN üyesi ülke, artan ticaret korumacılığına karşı ortak bildiri yayınladı

Bilim insanları elektrik ileten yeni bakteri türü keşfetti

Yapay zekâ sosyal etkileşim testini geçemedi

TEKNOFEST 10 milyon 688 bin kişiyi havacılık, uzay ve teknolojiyle buluşturdu

3 MAYIS TÜRKÇÜLER GÜNÜNÜ UNUTMADIK

MAVİ VATAN GÜNDEMDEN HİÇ DÜŞMEMELİ

GENÇLİK MERKEZİMİZ TİMSAL KARABEKİR’İ ZİYARET ETTİ

ABD, Suriye yönetimiyle normalleşme için ön koşullarını açıkladı: Yaptırımlar hafifletilebilir

Trump'a göre, Rusya'nın Ukrayna'yı ele geçirmemesi büyük bir taviz

Ticaret geriliminde 'toplantı muamması': Trump "görüştük" dedi, Çin reddetti

Tarife gerilimi küresel ekonomide resesyon endişelerini körükledi

İsrail ordusunda isyan büyüyor: 'Gazze’de ne kaldı ki hala bombalıyorsunuz?'

Gizli operasyon ifşa oldu: Esad, Suriye’den para ve gizli belgeleri böyle kaçırmış

Siyasette ‘ishâl-i fem’ salgını

Yükleniyor