• BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Bill Clinton´ın oğlu olduğunu iddia eden siyah genç: Hillary benim üvey annem

Bill Clinton´ın oğlu olduğunu iddia eden siyah genç: Hillary benim üvey annem

Eski ABD başkanlarından Bill Clinton´un oğlu olduğunu iddia eden siyah genç Danney Williams, DNA testi yapılmasını talep etti.

 

ABD´de yapılacak başkanlık seçimlerine bir haftadan az bir süre kala, Demokratların adayı Hillary Clinton´un üvey oğlu olduğunu iddia eden Williams, Washington´daki Ulusal Basın Kulübü´nde basın toplantısı düzenledi.

Williams, 'Ben Bill Clinton´un oğluyum. Hillary benim üvey annem ve Chelsea benim kardeşim' sözleriyle kendisini tanıtarak, iddialarının kanıtlanması için DNA testi yapılması çağrısında bulundu.

ABD´nin Arkansas eyaletinde yaşayan genç, iddiasının yeni olmadığını ve 1990 yılından beri bunların ispatı için uğraştığını belirtti.

Bill Clinton´un oğlu olduğunu, uyuşturucu bağımlısı annesini küçük yaşta kaybettiğini ileri süren Genç, Clinton ailesinin kendisiyle irtibata geçmesini istedi.

´BAŞKANLIK SEÇİMİYLE İLGİSİ YOK´

'Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump tarafından finanse edilip edilmediği' sorusuna tepki gösteren genç, avukat masrafları da dahil olmak üzere bütün harcamaları karşıladığını ve mücadelesinin başkanlık seçimleriyle alakası olmadığını söyledi.




17° / 11.3°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor