Tarih: 19.09.2016 21:09

Biz Bu Oyunu İyi Biliyoruz

Facebook Twitter Linked-in

 

Said Abdürrazık

 

Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım isim vermeden dış güçleri Türkiye´yi hedef almakla, Suriye ve Irak´ta yaptıklarına benzer bir yıkıma ve göçe boyun eğdirmeye çalışmakla suçladı. Yıldırım, Türk hükümetinin ve halkının bu güçlerin planlarının ve oyunlarının tam olarak bilincinde olduğunu vurguladı ve onlara “Bu sefer yanlış adrestesiniz' dedi.

Yıldırım, Ağrı´daki bir askeri birliğe perşembe günü PKK unsurlarının yaptığı saldırıda hayatını kaybeden askerlerin ailelerine cumartesi günü yaptığı ziyarette, terör örgütlerinin kumanda merkezinin her zaman aynı olduğunu, bu örgütlerin kendilerine daha çok para verenin hesabına çalıştığını söyleyerek Kürtlerin haklarını savunduğunu iddia eden PKK´nın, Kürtleri vahşi bir şekilde öldürdüğüne de dikkatleri çekti. Yıldırım, Türk vatandaşlarını hedef alan terör operasyonlarını “küresel bir oyun” olarak niteleyerek “Suriye ve Irak´ta yaptıkları gibi Türkiye´yi de yıkmaya çalışıyorlar. Biz bu oyunu iyi biliyoruz. Bu nedenle ‘teröristlerin efendileri´ bu sefer yanlış adresteler.” dedi.

Yıldırım “Güvenlik güçlerimiz, özellikle Doğu ve Güneydoğuda teröristlerin yuvalandıkları her noktayı belirleyip gerekli operasyonları yapıyorlar. Bu operasyonlar her bir şer odağının hakkından gelene kadar devam edecektir.” dedi.(İngiltere,El Şark El Evsat-18.09.2016)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —