• BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,29% 0,17
  • EURO

    34,84% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2445,22% 0,54
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00

Çalıştığı firmayı 4 milyon lira dolandırdı

Çalıştığı firmayı 4 milyon lira dolandırdı

İstanbul´da bir giyim firmasının elektronik mağazacılığı finans bölümünde çalışan Tuncay A., 4 milyon liralık vurgun yaptığı iddiasıyla tutuklandı. Tuncay A.´nın internet ortamında satılan ürünleri iade edilmiş gibi göstererek

İstanbul´da bir giyim firmasının elektronik mağazacılığı finans bölümünde çalışan Tuncay A., 4 milyon liralık vurgun yaptığı iddiasıyla tutuklandı. Tuncay A.´nın internet ortamında satılan ürünleri iade edilmiş gibi göstererek ücretlerini kendi hesabına havale ettiği belirtildi.

İstanbul´da bir giyim firması sahibi, 5 yıldır yanında finans uzmanı olarak çalışan Tuncay A.´nın dolandırıcılık yaptığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Tuncay A.´nın internet ortamında satılan ürünleri sözde müşteri iade etmiş gibi işlem yaptığı tespit edildi.

Tuncay A.´nın müşterilere iade edilmesi gereken parayı da kendi adına açtığı hesaplara gönderdiği belirlendi. Şu ana kadar yapılan incelemede 2018 yılından bu yana şüphelinin aynı yöntemi kullanarak yaklaşık 4 milyon lira çaldığı tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Maltepe´deki evinde gözaltına alınan Tuncay A.´nın sorgusu Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği´nde yapıldı. Tuncay A., işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 



13.8° / 11.8°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor