Çavuşoğlu: Ne yaparlarsa yapsınlar hesap soracağız
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, FETÖ´nün terör örgütleriyle aktif arazide çalıştığı görüşünü savunarak, 'Ne yaparlarsa yapsınlar hesap soracağız. İçeride de soracağız, dışarıda da soracağız' dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için Antalya´da düzenlenen mevlide katıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu, şunları söyledi:
“Hainler bunu bilsin, FETÖ´sü, PKK´sı, PYD´si, YPG´si, DAEŞ´i, IŞİD´i ne varsa topu gelsin, hepsini ülkemizden temizleyeceğiz, hepsinin kökünü kazıyacağız. Darbe girişimi gecesi FETÖ´cülerin ellerinde tanklar vardı, uçaklar vardı, helikopterler vardı. Bombalar atıyorlardı ve yüksek tepelere koydukları keskin nişancılarla milletimize ateş ediyorlardı. Ama milletimizin elinde bir silah var mıydı? Onların tankı vardı, ama benim milletimin iman dolu göğsü vardı, o gün alçakların karşısında durdu. Bunlar bu milletin ne olduğunu hatırlamadılar. Oysa bu millet İstanbul´un fethi ile bir çağı kapatmış, bir çağı açmış ve peygamber efendimizin müjdesine nail olmuş bir millettir. Bu millet ´Çanakkale geçilmez´ diyerek yedi düvele karşı durmuş ve onları da denize dökmüştür.
Aynı şekilde bunların ikiz kardeşi, kan kardeşi, ruh ikizi, içeride birlikte çalıştığı PKK´lılar da onların Suriye´deki uzantıları YPG´liler, PYD´liler de, yüce dinimizi istismar ederek Türkiye´yi hedef alan DAEŞ, IŞİD hainleri de bunu unutmasın. Sizler birilerine taşeronluk yapabilirsiniz. Sizin efendileriniz zamanında bu ülkeyi, bu toprakları işgal etmek istedi, ama edemedi. Şimdi sizi maşa ve taşeron olarak kullanıyorlar. Sizin de Allah´ın izniyle kökünüzü kazıyacağız. O maşa olarak sizi elinde tutanların da kolunu kanadını kıracağız, bunu unutmayın. Sizler bu ülkeyi bölemezsiniz. Kalleşçe saldırırsınız, kalleşçe masum insanları, sivil insanları öldürürsünüz. İşte dün akşam ailelerinin, çocuklarının mutluluğunu yaşamak için bir araya gelen insanlara saldırdınız.”
Gençlik Merkezimizden KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’a ziyaret
Gençlik Merkezi Başkanımız Çağrı Batuhan Budak ve yönetim kurulu üyeleri KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Prof. Dr. Tufan Erhürman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
TürkiyeSiyonist emperyalizm ve iki manyak…
En gelişmiş silahlar, -maalesef- en eski nefretlerin hizmetindedir.
DünyaBir Milletin İstiklal Sesi: Mehmet Emin Resulzade
Türk dünyasının modern tarihine bakıldığında, bazı isimler yalnızca kendi dönemlerinin değil, aynı zamanda milletlerinin kaderinin de sembolü hâline gelir. Bu isimlerden biri hiç şüphesiz Mehmet Emin Resulzade’dir.
Bakü Türkoloji Kurultayı: Ortak Hafızanın ve Dil Birliğinin Yüz Yıllık Çağrısı
Türk dünyasının ilmî, fikrî ve kültürel tarihinde müstesna bir yere sahip olan Bakü Türkoloji Kurultayı, ilk kez 1926 yılında Bakü’de düzenlendi.
TürkiyeGençlik Merkezimizden KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’a ziyaret
Siyonist emperyalizm ve iki manyak…
Bir Milletin İstiklal Sesi: Mehmet Emin Resulzade
Bakü Türkoloji Kurultayı: Ortak Hafızanın ve Dil Birliğinin Yüz Yıllık Çağrısı
Genç ASAM
Avrasya Bir Vakfı Cumartesi Sohbetleri'nde Türk Dünyasının Geleceği Masaya Yatırıldı
Âlemin yeni ‘ouroboros’u: ABD…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malezya ile atabileceğimiz müşterek adımları değerlendirmeyi sürdüreceğiz
Venezuela: ABD'nin askeri müdahalesinde ölenlerin sayısı 100'e yükseldi
2026’ya iklim krizini önleyemeyeceğimizi kabullenerek mi girdik?
Trump, Venezuela'da kontrolün ABD'de olduğunu ve seçimlerin "doğru zamanda" yapılacağını söyledi
Yemen hükümeti, Hadramevt vilayetinde tamamen kontrol sağlandığını açıkladı
ÇELİKKUBBE'ye bir SİPER Sistemi daha eklendi
İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 110 zanlı yakalandı
Trump'tan Türkiye'nin Gazze'deki Uluslararası İstikrar Gücüne katılımı konusunda değerlendirme
HÜRJET'ten 2,6 milyar avroluk ihracat başarısı
ERSİAD, Bilal Erdoğan'ı Ağırladı…
Yunan Savunma Bakanı Dendias’tan haddini aşan sözler: Ege’yi füzelerle kapatacağız
KIZILELMA'nın tarihi başarısı dünyada yankılandı! 'Başkaları hayal kurarken Türkiye gerçekleştirdi, havadan havaya ölüm zinciri'
Trump Maduro'yu aradı: 'Venezuela'yı terk et' talebi
İçme suyu ve tarımda tasarruf önlemleri kuraklık riskine karşı güçleniyor
Helal telefon olsa alır mıydın?
Duygusal tüketim nesnesi olarak Atatürkçülük
Murat Ülker yapay zekânın atladığı gerçeği yazdı: SHG Airshow 2025
Milletimizin başı sağ olsun
Rahmi Koç bile “Bütün işleri yurt dışına taşımışsın” dedi!
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve Godiva YK Başkanı Murat Ülker, Avrasya Bir Vakfı’nda
Avrasya Bir Vakfı, 2025 - 2026 Açılış Konferansı
Avrupa için rol model! Dünya basını yazdı: Türkiye, NATO'nun yükünü omuzluyor
Yunan akademisyenden canlı yayında Türkiye itirafı! 'Atina çıkmaza sürükleniyor, kapı değişti'
Yükleniyor
