Tarih: 14.01.2018 13:15

Çeçenistan Meclisi, Trump´a ´hastane´ önerdi

Facebook Twitter Linked-in

 

Çeçenistan Meclisi Başkanı Magomed Daudov, sosyal paylaşım sitesi Myilistori hesabından yaptığı açıklamada, 'Donald Trump´ı durdurun! Eğer bu şovmen ABD´nin başında kalmaya devam ederse tüm dünya savaş uçurumuna yuvarlanabilir' dedi. 

Suriye´de IŞİD´in ABD kontrolündeki sahalardan saldırıları sürdürdüğünü hatırlatan Daudov, 'Bu militanları kimlerin beslediği ve yönlendirdiği kimse için sır değil' ifadesini kullandı ve Suriye´de terörle mücadelede Rusya´nın rolüne dikkat çekti.

´ABD´den demokrasi ihracatının´ Libya, Irak, Afganistan, Yemen ve Ukrayna´ya getirdiği sorunlara da değinen Daudov, 'Bu ülkelerin tümü toplumsal ve ekonomik kaosla boğuşuyor' dedi. 

Trump´ın ruhsal sağlığının da büyük endişe kaynağı olduğunu dile getiren Daudov, uluslararası toplumu ´bu adamı tedavi etmek için tedbir almaya´ çağırdı. Daudov 'Uygun bir hastane önerebiliriz: ABD´nin Küba´daki Guantanamo üssü. ABD Dışişleri Bakanlığı´na inanırsak orada cennettekine benzer koşullar yaratıldı. Bu koşulları yaratanı neden oraya göndermeyelim?' diye sordu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —