Tarih: 26.01.2017 09:16

Çeçenistan´da özel harekatçılara uluslararası eğitim merkezi

Facebook Twitter Linked-in

 

çindeki çoğu tesis inşaatının final aşamasına yaklaştığı eğitim merkezini ziyaret eden Kadirov, Instagram´daki hesabından tesisle ilgili izlenimlerini 'Uçak pisti ile ilgili çalışmalar başladı. Burada en iyi eğitimciler ve en kalifiyeli uzmanlar çalışacak. Elemelere şimdiden yapılıyor' ifadeleriyle paylaştı. 

Eğitim merkezinin Rusya genelindeki tüm ulusal güvenlik, savunma ve kolluk kuvvetlerinin ve dünya çapındaki birçok güvenlik teşkilatının ilgisini çektiğini kaydeden Çeçen lider, kurulan tesisin sadece askeri amaçlı olmayıp spor faaliyetleri için de kullanılacağının altını çizdi.

Kadirov, Gudermes´te ilkbaharda ´Kahramanlar yarışı´ adlı yarışmanın düzenleneceği, katılımcıların dünyanın en uzun parkurunda yeteneklerini sergileyeceklerini ifade etti.

Gudermes´te uluslararası askeri eğitim merkezi 400 hektarlık bir alanda kuruluyor. 200´ün üzerinde eğitimcinin bulunacağı tesiste tüm askeri disiplinlerde ve dövüş sporları alanında eğitim verilecek, mekânları teröristlerden arındırma, rehine kurtarma, şehir içi çatışma taktikleri de geliştirilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —