• BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,21% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2501,23% 0,05
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Darüşşifa´ya ADD´den Ödül

Darüşşifa´ya ADD´den Ödül

Tıp tarihimizde önemli bir yere sahip olan Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası´nı yenileme projesi ABD´de “Mercury Mükemmellik Ödülleri”nde bronz ödüle lâyık görüldü.

 

Edirne Star Gazetesi

Yazılı açıklamaya göre; Osmanlı sultanlarından olan ve tıp tarihimizde önemli yer tutan Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası yenileme projesi ABD´de iletişimin Oscar´ı olarak adlandırılan Mercury Mükemmellik Ödülleri´nde bronz ödüle layık görüldü.

Hem Tıp Hem De Ülkemiz Açısından Çok Önemli

Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası uzun süren çalışmalarla çağdaş müzecilik anlayışıyla yenilendi ve geçtiğimiz yıl törenle hizmete açıldı. Abdi İbrahim Kurumsal İletişim Direktörü Elif Elkin ödülle ilgili olarak şöyle konuştu: “Hem tıp hem de ülkemiz tarihi açısından çok büyük değere sahip olan bu önemli projenin medya ilişkileri alanında iletişim ödülü alması bizleri çok mutlu etti. Kurumlara, markalara veya müşterilerine önemli, fark yaratan katkılar sağlayan kuruluşları ödüllendiren bu organizasyonda ödül almış olmak hepimiz için gurur kaynağı.” Mercury Mükemmellik Ödülleri´ne bu yıl 23 ülkeden bine yakın proje katıldı ve projeler iletişim alanında uzman 66 kişilik bir jüri tarafından tek tek ve titizlikle değerlendirildi.

235 Bin Kişi Ziyaret Etti

Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifasına olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz yıl Darüşşifayı 235 bin kişi ziyaret etti. Ekin, hedeflerinin, yaptıkları iletişim çalışmalarıyla daha fazla sayıda insanın bu değeri görmesini sağlamak olduğunu belirtti. Haber Merkezi(Edirne Star Gazetesi-14.11.2016)



22.6° / 13.4°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor