Tarih: 06.03.2020 10:17

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu´ndan Yunan mevkidaşına cevap

Facebook Twitter Linked-in

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu´ndan Yunan mevkidaşına cevap

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias´ın Avrupa´ya gitmeye çalışan sığınmacılara ilişkin açıklamasına Twitter´dan yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Çavuşoğlu, paylaşımında, 'Masum göçmenlere göz yaşartıcı bomba atmanın kabul edilebilir olduğunu mu düşünüyorsun? Onlara ateş etmek ve öldürmek kabul edilebilir mi? Yunanistan, hakkımızda yalan haber yaymak yerine göçmenlere insan gibi davranmalıdır, yıllardır Türkiye´nin yaptığı gibi' ifadelerini kullandı.

.@NikosDendias masum göçmenlere göz yaşartıcı bomba atmanın kabul edilebilir olduğunu mu düşünüyorsun? Onlara ateş etmek ve öldürmek kabul edilebilir mi? #Yunanistan hakkımızda yalan haber yaymak yerine; göçmenlere insan gibi davranmalıdır, yıllardır #Türkiye´nin yaptığı gibi. https://twitter.com/nikosdendias/status/1235553071452819456 …

Nikos Dendias

@NikosDendias
We believe it is absolutely unacceptable that human souls – people in distress who are trying to survive and to make a better life – are being used to achieve the political objectives of our eastern neighbour. #StandWithGreece #GreeceDefendsEurope

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias, Twitter´daki paylaşımında, Türkiye´nin, hayatta kalmak ve daha iyi bir hayat sürmek isteyen insanları siyasi hedeflerine ulaşmak için kullandığını öne sürmüştü.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —