Tarih: 24.12.2017 12:18

Elon Musk´ın roketi Amerikalıları korkuttu

Facebook Twitter Linked-in

 

ABD´nin Los Angeles kenti semalarında oluşan gizemli görüntü paniğe neden oldu. Yetkililerin açıklamaları bile çoğu Los Angeles sakinini tatmin etmezken, ilerleyen saatlerde görüntünün ünlü girişimci Elon Musk´ın uzay çalışmalarına odaklanan şirketi Space tarafından fırlatılan Falcon-9 roketinin görüntüsü olduğu anlaşıldı.

Kaliforniya´daki Vandernberg Hava Üssü´nden fırlatılan roket, tırmanışı sırasında Los Angeles semalarını aydınlattı. Roketin atılacağından haberi olmayanlar gördükleri manzaraya anlam veremedi. Kimileri paniğe kapıldı. Uzaylı faaliyeti var ihbarıyla polisi arayanlar dahi oldu.

​​Konu sosyal medyada da gündeme oturdu. Binlerce kişi paylaşımda bulunurken, görüntülerdeki ışık en çok ufoya benzetildi.

Amerikalı şarkıcı Demi Lovato, ´´Space X tarafından uydurulan bahanenin saçmalık olduğunu düşünüyorum ve herkesin gördüğü gibi gökyüzünde bir ufo vardı!´ ´dedi.

Space X firmasının sahibi Elon Musk da paylaşımlara espriyle yanıt verdi. Twitter hesabında 'Işıklar Kuzey Kore yapımı nükleer ufo' notunu yazarak iddiaları alaya aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —