Toplumsal Açlıkla Mücadele Vakfı, Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği ve Özel Şirinevler Rehabilitasyon Merkezi tarafından engelli çocuklarımızın katılımıyla düzenlenen satranç ve mangala turnuvası, Avrasya Bir Vakfı’nda gerçekleşti.
18 engelli çocuğun öğretmenleri ve aileleriyle iştirak ettiği müsabakalar çok heyecanlı çekişmelere sahne oldu. Yarışma sonunda birinci ilan edilen bütün çocuklara plaket ve hediyeler takdim edildi.
Avrasya Bir Vakfı olarak pilav ve ayran ikram ettiğimiz misafirler anlamlı bir gün yaşadıklarını belirterek, vakfımıza teşekkür ettiler.
Murat ÜLKER
DünyaTTA Grup tarafından düzenlenen “Türk Kültür Kampı,” 30–31 Ağustos 2025 tarihlerinde, doğanın ve tarihin iç içe geçtiği Pursaklar’daki Karaköy Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi.
TürkiyeASAM Başkanı Eray Güçlüer Sabah Youtube kanalında Esra Aydoğdu’nun sorularını cevapladı.
DünyaDünyada yeni ve onurlu bir dalga yükseliyor: Siyonizm karşıtlığı…