• BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,34% 0,35
  • EURO

    34,59% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2396,13% 0,13
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00

Epstein´in suç ortağı Maxwell´in fotoğrafı yayınlandı: Sol gözünde morluk var

Epstein´in suç ortağı Maxwell´in fotoğrafı yayınlandı: Sol gözünde morluk var

Çocuk istismarı ve cinsel taciz suçlusu Epstein´in suç ortağı Maxwell´in hapishaneden yayınlanan ilk fotoğrafında sol gözünde morluk olduğu görüldü. Avukatı tarafından yayınlanan fotoğrafta, morluğun nedenine ilişkin somut bir bilgi

 

Çocuk istismarı ve cinsel taciz suçlusu Epstein´in suç ortağı Maxwell´in hapishaneden yayınlanan ilk fotoğrafında sol gözünde morluk olduğu görüldü. Avukatı tarafından yayınlanan fotoğrafta, morluğun nedenine ilişkin somut bir bilgi verilmedi.

Çocuk istismarı ve cinsel taciz suçlusu ABD´li milyarder Jeffrey Epstein´in suç ortağı Ghislaine Maxwell´in avukatı Bobbi Sternheim´ın ABD Bölge Yargıcı Alison Nathan´a yazdığı bir mektupta gönderdiği fotoğrafta, Maxvell´in sol gözünde morluk olduğu görüldü.

Mektuba göre, 59 yaşındaki Maxwell´in kaldığı Brooklyn hapishanesinde Çarşamba gecesi morluk hakkında kendisiyle bir görüşme yapıldı ve morluğun kökenini açıklamazsa onu ayrı bir konut birimine koymakla tehdit etti.

Sternheim, Maxwell´in gözündeki çürümenin nereden geldiğini bilmediğini, ancak ´gözlerini korumak için çorap veya havlu kullanmasından kaynaklanıyor olabileceğini´ söyledi. Öğrenilene göre, gardiyanlar Maxvell´in nefes aldığından ve intihar etmediğinden emin olmak için her 15 dakikada bir hücresine ışık tutuyor.

Hapishane yetkilileri veya Maxwell´i yargılayan Manhattan´daki ABD Başsavcılığı birimi konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken, avukat Sternheim de mektubu kimin çektiğini açıklamadı.

Bölge Yargıcı Alison Nathan da, savcılara verdiği talimatta 5 Mayıs tarihine kadar hapishane görevlilerinin Maxwell´i fenerle kontrol edip etmediğinin ve neden ´uygun göz koruması sağlanmadığının´ açıklanmasını istedi.

Maxwell´in avukatları, koşulların 12 Temmuz´daki duruşması için hazırlık yapmasına engel olduğunu söyleyerek, defalarca hapsi hakkında şikayette bulundular.

Maxwell, 1994 ve 2004 yılları arasında Epstein´a taciz edilmesi için dört genç kızın tedarik edilmesindeki rolü nedeniyle seks ticareti ve diğer suçlamaları reddediyor.

 

 



20.8° / 14.1°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor