Tarih: 13.04.2021 09:26

Ermenistan basını: Erivan´da bir Rus generalin kızı ölü bulundu

Facebook Twitter Linked-in

 

Ermenistan´ın başkenti Erivan´da Rus sınır güvenlik servisinden bir generalin kızı olduğu belirtilen bir kadının hayatını kaybettiği aktarıldı. Ermenistan Soruşturma Komitesi, cesedin yanında bir tabancanın bulunmasıyla ilgili olarak ‘intihara sürüklemek´ başlığı altında cezai dava başlattı.

Kriminal haberler üzerinde yoğunlaşan shamshyan.com, Ermenistan´ın başkenti Erivan´da Rusya Güvenlik Servisi´nden (FSB) bir generalin kızının hayatını kaybettiğini yazdı. Telegram´da bu generalin Ermeni olduğu, sınır birliklerinde görev yaptığı, ancak muvazzafın kısa süre önce görevden alındığı bilgisi yer aldı.

Ermenistan Soruşturma Komitesi´nden Sputnik´e yapılan açıklamada, intiharla ilgili bilgiyi polisin dün 16.05´te aldığı belirtildi. Kaynağa göre, 1981 doğumlu kadının cesedi David Anaht Caddesi´ndeki apartman dairesinde bir kanepe üzerinde bulundu. Cesedin yanında ise babasına ait Makarov tabancası yer aldı.

Kaynak, “Soruşturma Komitesi tarafından ‘intihara sürüklemek´ başlığı altında cezai dava başlatıldı. Kapsamlı adli tıp ve adli balistik muayene gerçekleştirilmesi talep edildi. Soruşturma sürüyor” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —