Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnafa hibe desteğinde başvuru süresinin 1 Temmuz´a kadar uzatıldığını duyurdu.
23 Haziran Çarşamba günü son bulan esnafa hibe desteğinin başvuru süresi gelen talepler üzerine 1 Temmuz´a kadar uzatıldı.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ´´Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin TL´lik hibe desteğinin son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 23.59´a kadar uzattık´´ dedi.
Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, önceki gün Atina’da katıldığı bir etkinlikte Türkiye’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.
DünyaTürkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA'nın havacılık tarihinde görüş ötesi hava-hava füzesi kullanarak jet motorlu bir hava hedefini vuran ilk insansız savaş uçağı olması dünya basınında yankı buldu.
ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir telefon görüşmesi yaparak, ailesiyle birlikte ülkesini terk etmesini talep etti.
DünyaDevlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, artan kuraklık riskine karşı modern sulama sistemleri, yapay zeka destekli projeler ve baraj yatırımlarıyla önlemler almaya devam ediyor.
Yaşam