TÜİK verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi Eylül'de yıllık yüzde 138,15, aylık yüzde 2,90 arttı.
Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) 2022 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 2,90, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 91,85, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 138,15 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 97,41 arttı.
Yurdagül Atun
DünyaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump dün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
DünyaUkrayna ordusu, Rusya'nın Zafer Günü kutlamaları öncesinde Rus lider Putin'e büyük darbe vurarak sınır bölgesi Kursk'a bir kez daha büyük bir saldırı başlattı.
DünyaABD Başkanı Donald Trump'ın gümrük tarifeleri politikasının yankıları sürerken, Çin, Japonya ve Güney Kore ile birlikte 10 ülke ortak bir açıklama yayımladı. Açıklamada, ticarette korumacı tutumun arttığına ilişkin uyarılarda bulu
Dünya