• BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88

Farage: ‘Kötü adam olmayı özleyeceğim´

Farage: ‘Kötü adam olmayı özleyeceğim´

İngiltere´de yapılan referandumda halkın çoğunun İngiltere´nin Avrupa Birliği´nden ayrılma yönünde oy kullanmasının ardından UKIP lideri Nigel Farage istifa etti ancak müzakereleri yakından izlemek için Avrupa milletvekili olarak görev

 

İngiltere´de yapılan referandumda halkın çoğunun İngiltere´nin Avrupa Birliği´nden ayrılma yönünde oy kullanmasının ardından UKIP lideri Nigel Farage istifa etti ancak müzakereleri yakından izlemek için Avrupa milletvekili olarak görevine devam ediyor:

“Kişisel anlamda eksikliğini hissedeceğim, çok iyi zaman geçirdim. Avrupa Parlamentosu´nda yaşanan tiyatro ve dramatik olayları arayacağım. Kötü insan gibi gösterilmeyi de arayacağım. Beni yuhalayan ve bağıran milletvekillerine bakarken çok eğlendim. Harikaydı.”

İngiliz Avrupa milletvekili Richard Howitt Farage´ın İngiliz siyasetine zehir saçtığını söyledi:

“Nigel Farage İngiliz siyasetinin zehirli ve toksik bir parçasıydı. Kendini fazla önemsiyor, referanduma en çok katkı sağlayanlardan değil. Nigel Farage´ın istifa etmesi dipnot olarak düşülebilir. Daha önce bunu iki defa yaptı umarım bu gerçekten böyle olur.”



20° / 11.9°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor