10275,80%0,46
39,81% 0,10
46,90% 0,33
4274,45% 0,36
6794,97% -0,20
Görüşmeye katılan General Marshall Carter, Küba´daki tarım ürünleri yok etmek için ‘doğal maddeler şeklinde hazırlanmış biyolojik zehir´ kullanmayı teklif etti.
Belgede, 'General Carter, bu tür operasyonların aşırı hassas ve korkunç sonuçlar olduğunu kaydetti, özellikle de bir şeylerin yanlış gitmesi ve ABD´nin parmağı olduğu yönünde delillerin ortaya çıkması durumunda' ifadesine yer verildi.
Diğer yandan ABD Başkanı John F. Kennedy´nin ulusal güvenlik danışmanı McGeorge Bundy, sabotajın gizli kalacağı garantisinin olmaması durumunda kimyasal ve benzer maddelerin kullanılmaması gerektiğini söyledi.
Belgede ayrıca ‘Küba´da bulunan Sovyet Birliği personeline saldırı´ planını değerlendirme teklif yer alıyor, ama bu konuda hiçbir ayrıntı belirtilmiyor.