Tarih: 21.10.2021 10:00

Hadley Gamble, Putin´in dikkatini dağıtmak için bir silah

Facebook Twitter Linked-in

 

Amerikan CNBC kanalından Hadley Gamble´ın Rusya lideri Putin´le söyleşi yaparken flörtöz hareketler sergilemesinin yankıları sürüyor. Rus medyası Moskova´da düzenlenen Rusya Enerji Haftası kapsamındaki ´seksi söyleşi´yi Amerikan özel operasyonu diye tanımladı.

Moskova´daki enerji zirvesinde Rus lider Putin´e yönelik flörtöz davranışlarıyla dünya gündemine oturan ABD´li gazeteci Hadley Gamble´ın, Washington´ın Rus liderin dikkatini dağıtmak için gönderdiği bir silah olduğu iddia edildi.

/resimler/2021-10/21/1001274972189.jpg

Rus gazeteciler, Putin ile söyleşi sırasında bacağını öne uzatarak sallayan ve flörtöz bakışlar atan Gamble´ın ABD hükümetince özel olarak gönderildiğini öne sürerken, dünya basınında Gamble´ın İngilizce´de aynı zamanda kumar anlamına gelmesi nedeniyle “ABD´nin Putin kumarı” şeklinde manşetler yayınlandı.

Rus gazeteciler, Putin´in 2019´da Japonya´da gerçekleşen görüşmede ABD´nin o dönemki başkanı Donald Trump´ın dikkatini dağıtmak amacıyla güzel ve seksi çevirmen seçtiğine dair iddialara karşılık olarak Washington´ın intikam aldığını söyledi.

/resimler/2021-10/21/1002106704652.jpg

Putin yanlısı Rus gazeteci Olga Skabeeva, Gamble´ın Putin´i hedef alan ABD özel operasyonunun bir parçası olduğunu öne sürerken, eski politikacı Mikhail Markelovm ayrıca Gamble´ı ABD´nin gizli silahı olarak nitelendirdi.

Putin´in propagandacısı Dmitry Kiselyov ise Gamble´ın kendini cinsel bir nesne olarak konumlandırdığını belirterek bacak hareketlerinin, Temel İçgüdü filminde baş rol oyuncusu Sharon Stone´un müstehcen sahnelerini akıllara getirdiğini söyledi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —