• BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88

Halk Kahramanlık Destanı Yazdı

Halk Kahramanlık Destanı Yazdı

“Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik, sosyal ve hukuk devleti olarak yoluna devam edecek. Her kim olursa olsun bütün darbe girişimcileri tespit edilerek cezalandırılacak.” diyen Türkiye Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, halkın meydanl

Azerbaycan Devlet Televizyonu (AzTv)

“Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik, sosyal ve hukuk devleti olarak yoluna devam edecek. Her kim olursa olsun bütün darbe girişimcileri tespit edilerek cezalandırılacak.” diyen Türkiye Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, halkın meydanlara çıkarak kahramanlık destanı yazdığını kaydederek siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve Türk medyasının darbe girişimine karşı net bir tavır ortaya koyduğunu kaydetti.

Azerbaycan Devlet Televizyonu da dâhil olmak üzere bir grup yabancı basın yayın kuruluşlarının temsilcileri Ankara´da, bazı stratejik binalarda darbe girişimi sırasında hasarın oluştuğu yerlerden görüntü aldılar.

Türkiye İçişleri Bakanı Efkan Ala, darbe girişiminde bulunan herkesin kanun önünde hesap vereceğini vurgulayarak şunları söyledi: “Böylesine alçaklığı bu memlekete reva görenler için artık söylenecek herhangi bir söz yoktur ve bunların tarifi mümkün değildir. Ancak hem bütün siyasi partilerimiz hem sivil toplum örgütlerimiz, milletimiz bütün toplumsal kesimleriyle, bütün siyasi düşüncelerle teröre karşı, bu teröristlere karşı topyekûn birlikte olmuş ve ayakta durmuştur.”(Azerbaycan Devlet Televizyonu (AzTv)-21.07.2016)


20° / 11.9°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor