Baykar CEO´su Haluk Bayraktar, BAYKAR´ın da içinde olduğu bazı şirketlerin kamulaştırılacağını iddialarına yanıt verdi. Haluk Bayraktar, 'BAYKAR tek 1 matkapla kurulmuş bir firma. Biz tek 1 matkapla başladık, hayatımız freze torna tezgahlarında geçti. Yine bir freze tezgahı bulur çalışırız.' dedi.
Haluk Bayraktar Baykar hakkındaki kamulaştırma iddialarına yanıt verdi. Resmi Twitter hesabında paylaşım yapan Bayraktar, 'Bugüne kadar ne devletten ne bir bankadan tek bir kuruş kredi, hibe, nakit destek almadık. Yüksek teknolojilerimizin tamamını kazandığımızı bu alana yatırarak geliştirdik.' ifadelerini kullandı.
Haluk Bayraktar´ın paylaşımında, 'Baykar yaklaşık 40 yıl önce bir matkapla kuruldu. Tek bir matkap... Bugüne kadar ne devletten ne bir bankadan tek bir kuruş kredi, hibe, nakit destek almadık. Yüksek teknolojilerimizin tamamını kazandığımızı bu alana yatırarak geliştirdik. Öz sermayemizle adım adım büyüdük...' ifadeleri yer aldı.
LEMAN İSİMLİ KAYNAĞI KARANLIK SÖZDE BİR DERGİNİN PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED'E YÖNELİK YAPTIĞI SAYGISIZLISIZLIĞI, İNANÇ VE DEĞERLERİMİZE YÖNELİK MAKSATLI SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUZ.
TürkiyeProf. Dr. İsmail Hakkı Aydın
TürkiyeProf. Dr. Gazi Yaşargil hayatını kaybetti.
TürkiyeTürkiye, Endonezya'ya KAAN uçağı ihraç edecek.
Teknoloji