Hamaney, geçen hafta 10 ABD askerini İran karasularına girdikleri için gözaltına alan Devrim Muhafızları için “Doğru olanı yaptılar” dedi.
´SUUDİ ELÇİLİĞİNE SALDIRI İSLAM´A KARŞI´
İran´ın dini lideri ayrıca, Suudi Arabistan´da Şii din adamı Nimr Bakır el Nimr´in de aralarında oldupu 47 kişinin idamı sonrasında Tahran´daki Suudi elçiliğine yönelik saldırıyı kınayarak “2011´de İngiltere Büyükelçiliği´ne düzenlenen saldırı gibi bu son saldırı da İran´a ve İslam´a karşı bir eylemdir” diye konuştu.
Suudi Arabistan, Tahran´daki elçiliğinin ateşe verilmesini gerekçe göstererek İran´la diplomatik ilişkileri kesmişti.
Türk dünyasının ilmî, fikrî ve kültürel tarihinde müstesna bir yere sahip olan Bakü Türkoloji Kurultayı, ilk kez 1926 yılında Bakü’de düzenlendi.
TürkiyeStaj Programı Başladı
TürkiyeTürk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, Avrasya Bir Vakfı Cumartesi Sohbetine Katıldı.
TürkiyeÖzcan ÜNLÜ
Dünya