• BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88

HERKES İÇİN “TÜRK’ÜN SESİ”

HERKES İÇİN “TÜRK’ÜN SESİ”

Avrasya Bir Gençlik Merkezi olarak çıkarmış olduğumuz “Türk’ün Dergisi” 2. sayısını yayımladık.

Dergimizin matbu halini edinmek için bizlerle adres bilgisi paylaşabilir ya da çevrimiçi halini okumak için www.turkundergisi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu sayımızda “Neden Türk Birliği?”, “Yurtdışı Türkler-Güney Azerbaycan”, “Abide Şahsiyetler; Gaspıralı İsmail Bey”, “İşgal Yıllarında İstanbul”, “Atatürk 1881-1919 Filmindeki İttihatçı Algısı Üzerine Bir İnceleme”, “ Beşinci Kol İle Ateş Etmek”, “Disney Skandalı İle Adını Sık Duyduğumuz – Lobicilik”, “Çevre ve Ekonomi Dostu Sanayi Uygulaması – Endüstriyel Simbiyoz”, “Türk Gençliği Ne Düşünüyor, Ne İstiyor?”, “İsrail-Filistin Meselesine Dair Sorular ve Cevaplar”, “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yıl Kutlamalarından Kareler”, “Gençlik Merkezi Faaliyetlerimiz” başlıklı yazılarımız ile sağlık alanına özel ayırdığımız bölümümüzde “Çocukluk Çağı Zorunlu Aşı Tartışmalarının Kararlar Işığında Hukuki Boyutu”, “Sağlık 4.0”, “ Sağlık Turizmi”, “Beden ve Ruh Sağlığı Bütünlüğü”, Malpraktis Davaları”, “5G İle Uzaklar Yakın Oldu” başlıklı yazılarımızı sizlerle buluşturduk. Yine kült kitaplardan bazılarının yapay zekaya tahlilini yaptırdık ve sizlerle paylaştık.


Ayrıca vakfımıza ait mobil uygulamayı sizlerin kullanımına açtık. Bu uygulama içerisinde web sitelerimizdeki güncel haberlere, etkinliklerimiz ile ilgili haberlere ulaşabilecek ve dergimizi uygulama üzerinden okuyabileceksiniz. Aşağıdaki indirme linkinden uygulamamızı indirebilir ve duyurularımızdan bildirimlerimiz sayesinde haberdar olabilirsiniz.


Android telefonlar için indirme linki:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svsmedya.avrasyabirgenclik&hl=tr&gl=US

 

IOS telefonlar için indirme linki:

https://apps.apple.com/tr/app/abv-mobil/id6473221180?l=tr

 



13.8° / 11.8°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor