• BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,43% 0,23
  • EURO

    34,81% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2423,18% 1,82
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Hollanda´da Veliaht Prenses Amalia 'Normal' Hayatına Devam Ediyor.

Hollanda´da Veliaht Prenses Amalia

Ulusal sloganı 'normal ol' olan bir ülke için Hollanda tahtının varisi oldukça uygun birisi.

 

Prenses Amalia Salı günü 18 yaşına giriyor. Boş bir yılda, zihinsel sağlıkla mücadelesi hakkında samimi bir şekilde konuştu ve tamamen çalışan bir kraliyet olana kadar gelirini talep etmeyeceğini söyledi.

Prenses Amalia, Lahey´deki evine yakın bir devlet okuluna gitti ve birçok Hollandalı çocuk gibi okula bisikletle gitti.

Arkadaşlarımın arkadaşları, Amalia ve ailesinin, özel mesajlaşma gruplarında etkileşime giren diğerlerinden farklı olmadığını söyledi.

Bir Protestan lisesinden mezun oldu ve okuldan ayrılanların, okul çantasının üzerine astığı Hollanda bayrağını evinin çatısına gururla kaldırma geleneğini takip etti. Tek fark, evinin bir saray olmasıdır 

Prenses Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria, tam adını vermek gerekirse, Alexia ve Ariane adında iki küçük kız kardeşi var ve ailesi, yılın geri kalanında mahremiyet karşılığında kraliyet ailesi fotoğraf çekimi için yılda iki kez poz veriyor.

Prenses Amalia´nın alçakgönüllülük, açıklık ve özgünlük karışımı onu birçok kişiye sevdirdi. 'Diplomasi yoluyla kötü bir durumdan kaçınabilirsem, dünyayı biraz daha iyi hale getirdim, mutluyum' diyor.

Ancak Salı günü saat 09:00´da Hollanda genelinde veliaht prensesin reşit olduğunu müjdeleyen çanlar çalacak ve Royal Glockenspiel Society tarafından Amalia Onsekiz adlı özel bir beste icra edilecek.

 



16.8° / 12.2°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor